redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

KWALITATIEVE KANTOORRUIMTE SCHAARS IN BRABANT

Meer weten over de investeringskansen op de Brabantse kantorenmarkt?

CBRE Eindhoven

Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven
+31 (0)40 30 300 60

CBRE Eindhoven


CBRE Eindhoven is gevestigd in de Lichttoren, onderdeel van het Witte Dame complex. Schuin tegenover Eindhoven CS, met parkeerplekken onder het gebouw en midden in het Eindhovense stadshart.

Zoals u van ons gewend bent, kunt u ook bij kantoor Eindhoven terecht voor onze dienstverlening van A tot Z. Met specialisten in alle sectoren en ieder type vastgoed in eigen huis, werken we samen met investeerders, financiers en eindgebruikers aan oplossingen voor hun vastgoed en huisvesting. Of het nu gaat om een kantoorgebouw of een logistiek object, team Zuid Nederland is van alle markten thuis en kent de regio door en door.

Onze diepgewortelde kennis van Zuid Nederland gaat verder dan de rijke historie en de Bourgondische mentaliteit. Er gebeurt namelijk nogal wat in het Zuiden, waarvan de gezamenlijke economie inmiddels de tweede economie van Nederland vormt. Wist u bijvoorbeeld dat Eindhoven al lang niet meer alleen de Lichtstad is? Vandaag de dag wordt het in één adem genoemd met Designstad en Brainport van Nederland. Met het tweede vliegveld van Nederland, is de internationale bereikbaarheid bovendien ook nog eens dik in orde.

Een nieuw kantoor maar zeker geen nieuweling in de Zuid Nederlandse vastgoedmarkt. Door ruime kennis en ervaring te combineren met een flinke portie enthousiasme en motivatie, biedt team Zuid Nederland u ‘the best of both worlds’.

News

Nederlandse startups blijven de landelijke #1 banengroeimotor

Nederlandse startups zijn goed voor meer dan 109.000 banen in Nederland, waarvan 25.000 gecreëerd zijn in de afgelopen drie jaar.

Aandacht voor sociaal kapitaal essentieel bij ‘hybride werken’

Integratie virtuele en fysiek werkomgeving noodzakelijk om negatieve effecten thuiswerken te voorkomen

Contact

Eric Harmsen 800x604
Eric Harmsen
City Leader Eindhoven
+31 (0)6 11 37 81 65

CBRE Eindhoven

Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven
+31 (0)40 30 300 60