redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Den Haag

Stad van internationale rechtscolleges en zetel van Nederlandse regering, met chique, historische wijken en kantoorgebieden van internationale allure.

Den Haag | Kantoren

WTC Den Haag
Pr. Margrietplantsoen 84
2595 BR Den Haag
+31 (0)70 750 89 00
Wat is de impact van het coronavirus op de vastgoedsector?

Benieuwd naar het actuele aanbod in Den Haag en omstreken?

Den Haag: Kantorenmarkt in transitie


In de speciale researchpublicatie 
The Hague; an Insider’s View worden de belangrijkste trends in de Haagse kantorenmarkt geanalyseerd en geven wij onze visie op deze unieke markt in transitie. 

Lees in ons Media Centre het volledige persbericht  of download het rapport.

Roel Lamb (Director Agency Den Haag) en Bas Thijssen (Associate Director Den Haag) geven een eerste insight in de opvallendste trends.

Kantoor Den Haag

 
Sinds 2008 is CBRE gevestigd in het WTC The Hague in het Beatrixkwartier, een uitstekend bereikbare locatie met auto en trein. Het team in Den Haag kent de bijzondere structuur van de Haagse vastgoedmarkt zeer goed en heeft een actief relatienetwerk met overheidsgebruikers, internationale organisaties en Nederlandse zakelijke spelers.

Samenwerking met andere vastgoed- en huisvestingsspecialisten binnen CBRE is kenmerkend voor het Haagse team. Voor veel klanten van is onze multidisciplinaire aanpak een waardevolle toevoeging op de sterk persoonlijke benadering door onze consultants in Den Haag. Het geeft garantie op hoge kwaliteit huisvestings- en vastgoedadvies en inzicht in de laatste ontwikkelingen in de Haagse vastgoedmarkt. 

Eindgebruikers en vastgoedeigenaren in de Haagse regio vinden bij ons een deskundig, haarscherp advies voor hun vastgoedvraag en begeleiding bij de realisatie ervan. Of het nu gaat om huisvesting in historische panden in de binnenstad of om grootschalige renovatie van bestaande kantoorgebouwen. Ons enthousiaste team zorgt voor de juiste mix van expertise en betrokkenheid bij ieder project.

News

Start-ups and scale-ups set the tone for the development of future office areas

Clear preference for city centres and mixed-use areas

Komende jaren groot tekort aan kantoorruimte Den Haag

Den Haag krijgt de komende jaren te maken met een groot tekort aan geschikte kantoorruimte. Uit cijfers van CBRE blijkt dat de leegstand zal dalen van 8,3% per einde Q1 2019 tot circa 3,0% in 2022 (onder frictieleegstand).

Interessant voor u?

The Hague; An insider's view

Analyse van de belangrijkste trends in de Haagse kantorenmarkt

Den Haag | Kantoren

WTC Den Haag
Pr. Margrietplantsoen 84
2595 BR Den Haag
+31 (0)70 750 89 00

Contact

Roel Lamb 800x604
Roel Lamb
Director The Hague Office
+31 (0)70 750 89 00
+31 655848214
Bas Thijssen 800x604
Bas Thijssen
Associate Director Agency Den Haag
+31 (0)70 750 89 00