redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Den Haag

Stad van internationale rechtscolleges en zetel van Nederlandse regering, met chique, historische wijken en kantoorgebieden van internationale allure.

CBRE Den Haag

WTC Den Haag
Pr. Margrietplantsoen 82
2595 BR Den Haag
+31 (0)70 750 89 00

CBRE Den Haag

Het team in Den Haag kent de bijzondere structuur van de Haagse vastgoedmarkt zeer goed en heeft een actief relatienetwerk met overheidsgebruikers, internationale organisaties en Nederlandse zakelijke spelers.

Samenwerking met andere vastgoed- en huisvestingsspecialisten binnen CBRE is kenmerkend voor het Haagse team. Voor veel klanten is onze multidisciplinaire aanpak een waardevolle toevoeging op de sterk persoonlijke benadering door onze consultants in Den Haag. Het geeft garantie op hoge kwaliteit huisvestings- en vastgoedadvies en inzicht in de laatste ontwikkelingen in de Haagse vastgoedmarkt. 

Eindgebruikers en vastgoedeigenaren in de Haagse regio vinden bij ons een deskundig, haarscherp advies voor hun vastgoedvraag en begeleiding bij de realisatie ervan. Of het nu gaat om huisvesting in historische panden in de binnenstad of om grootschalige renovatie van bestaande kantoorgebouwen. Ons enthousiaste team zorgt voor de juiste mix van expertise en betrokkenheid bij ieder project.

Nieuws & Publicaties

Nederlandse startups blijven de landelijke #1 banengroeimotor

Nederlandse startups zijn goed voor meer dan 109.000 banen in Nederland, waarvan 25.000 gecreƫerd zijn in de afgelopen drie jaar.

Start-ups and scale-ups set the tone for the development of future office areas

Clear preference for city centres and mixed-use areas

Komende jaren groot tekort aan kantoorruimte Den Haag

Den Haag krijgt de komende jaren te maken met een groot tekort aan geschikte kantoorruimte. Uit cijfers van CBRE blijkt dat de leegstand zal dalen van 8,3% per einde Q1 2019 tot circa 3,0% in 2022 (onder frictieleegstand).

Contact

Hiddo Kettenis 800x604
Hiddo Kettenis
City Leader Den Haag
+31 20 626 26 91
+31 611641409

CBRE Den Haag

WTC Den Haag
Pr. Margrietplantsoen 82
2595 BR Den Haag
+31 (0)70 750 89 00