redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2
Profielfoto van Ank Dorscheidt

Ank Dorscheidt

Senior Director Workplace Strategies & Design

Ank is in haar element als ze organisaties kan inspireren en helpen hun ideale huisvesting tot stand te brengen. Ze heeft een aanpak op maat, die past bij de visie, ambities en uitdagingen van de opdrachtgever.

Ank Dorscheidt Senior Director Workplace Strategies & Design
Amsterdam Symphony Offices
Gustav Mahlerlaan 405
1082 MK Amsterdam
 

Expertise


  • Senior adviseur op management en bestuurlijk niveau
  • Klankbord en coach voor medewerkers  
  • Begeleiding van complexe processen op een consistente manier
  • Strategisch huisvestingsadvies gericht op het creëren van kantoren die werken 
  • Adviseren op het raakvlak tussen Workplace Consultancy en Interieurarchitectuur  
  • Een teamspeler die graag inspireert, ombuigt en realiseert
  • Altijd met gevoel voor de mensen in een organisatie 
  • Analytisch, consistent en doelgericht

Over Ank


Ank richt zich op (strategische) herhuisvestingvraagstukken voor eindgebruikers van vastgoed. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring in deze advisering, waarvan ook interieurarchitectuur een belangrijk onderdeel is. Ank is een specialist op het gebied van innovatieve werkplekconcepten en heeft kennis van de organisatorische, technische en financiële impact. Ze werkt strategische concepten uit tot concrete oplossingen die tot de verbeelding spreken en in de praktijk optimaal werken. Door haar achtergrond als Industrieel Ontwerper is zij continu op zoek naar innovatie en vernieuwing. Daarnaast geeft Ank leiding aan het Workplace Strategies & Design team. Zij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van dienstverlening en het coachen van medewerkers. Dit team is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de integrale dienstverlening die CBRE haar opdrachtgevers biedt.

Opdrachtgevers

Wageningen UR, Eneco, Rabobank Nederland, NautaDutihl, Wolters Kluwer, Joulz, Van Doorne, Nederlandse Bank, Oracle, Crucell, Eigen Haard, Daimler Benz

Een persoonlijke noot

“De maatschappij waarin we leven, verandert ongelooflijk snel. We zijn op zoek naar nieuwe, duurzame en op de mens gerichte manieren van (samen)werken.”
Ank Dorscheidt Senior Director Workplace Strategies & Design
Amsterdam Symphony Offices
Gustav Mahlerlaan 405
1082 MK Amsterdam