CBRE Café

CBRE Café

Het CBRE Café is een gastvrije ontmoetingsplek. Hier komen we samen met klanten, leveranciers en andere bezoekers van The CORE. In het CBRE Café vind je een bar met goede koffie van een barista, je kunt er ontbijten, lunchen en er staat muziek aan. Werken en ontmoeten gaan in het CBRE Café hand in hand.
Werkplaats

Werkplaats

In de Werkplaats worden ideeën verder uitgewerkt. Multidisciplinaire teams werken er aan grote tafels, die via een app gereserveerd kunnen worden. De Werkplaats is een groene omgeving met veel bedrijvigheid. Hier worden meters gemaakt en hersenspinsels geconcretiseerd.
Client Lab

Client Lab

In het Client Lab faciliteren we creativiteit en innovatie. De deels open, deels gesloten ruimtes – de wanden zijn flexibel – bieden volop ruimte om samen met klanten te werken aan nieuwe ideeën en opdrachten. In dit deel van het gebouw staat samenwerken centraal. Het Lab, uitgerust met demo-ruimte, is ook de plek waar we onze eigen events kunnen houden.
Focus zone

Focus zone

De Focus Zone, op de tweede verdieping van de verbouwde garage, is de plek waar we geconcentreerd kunnen werken, mede dankzij (bio)dynamische verlichting. Hier vind je straks werkplekken in verschillende soorten en maten. In de Focus Zone gaan we onze hersens kraken, berekeningen maken en onderzoeken voorbereiden en uitwerken.

Vragen?

Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen over werkplekconcepten en huisvesting? Schrijf je dan nu in om onze rapporten en whitepapers automatisch te ontvangen.