WELL Platinum

Met The Core willen we het hoogst mogelijke WELL-certificaat te behalen: WELL Platinum. Hiermee focussen we op tien aspecten die bijdragen aan een gezonde en duurzame werkomgeving: Lucht, Water, Voeding, Licht, Materialen, Beweging, Comfort, Psyche, Gemeenschap en Akoestiek.
Gezonde werkomgeving

Gezonde werkomgeving

Onderzoek van de Universiteit van Twente en CBRE bevestigt de relatie tussen de werkomgeving van mensen en hun gezondheid, welzijn en prestatievermogen. De inzichten uit dit onderzoek zijn toegepast in The Core. Zo streven we naar een gezonde omgeving met o.a. biodynamische verlichting en veel planten. Daarnaast wordt beweging in en rondom het gebouw gestimuleerd en is er een gezond eet- en drinkaanbod.
Regelgeving

Regelgeving

Kantoren moeten in de toekomst steeds duurzamer zijn en krijgen steeds meer te maken met regelgeving rondom duurzaamheid.
Partnerschap Madaster

Partnerschap Madaster

CBRE heeft een partnerschap met Madaster. Madaster heeft als doel afval te elimineren door materialen een identiteit te geven. The Core heeft daarom een paspoort, waarin alle bouwmaterialen zijn gedocumenteerd. Als wij het gebouw verlaten, kunnen deze materialen hergebruikt of gerecycled worden. Hiermee geven wij vorm aan onze circulaire ambitie.

Team Duurzaamheid

CBRE heeft een team met duurzaamheidsadviseurs in huis, met onder meer expertise op het gebied van BREEAM- LEED- en WELL. Hun werk is zelfs meerdere malen bekroond. Zo wonnen we de BREEAM award voor Retail In-Use, voor het meest duurzame shopping center: Heuvel Eindhoven. En adviseur Tim Habraken won de IWBI Leadership Recognition Award.

Vragen?

Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen over werkplekconcepten en huisvesting? Schrijf je dan nu in om onze rapporten en whitepapers automatisch te ontvangen.