Wat is de impact van het coronavirus op de vastgoedsector?

The Core


Werk verandert. We werken vaker en intensiever samen met opdrachtgevers en dankzij technologie zijn we minder locatiegebonden. Ondertussen worden er meer en meer eisen gesteld aan gebouwen. De complexiteit van huisvestingsvraagstukken neemt toe. Daarom is het tijd voor een nieuw hoofdstuk.

The Core is een plek waar we samen met opdrachtgevers toekomstige werkomgevingen ontwerpen. Hier geven we ondernemerschap de ruimte en brengen we innovatie tot leven. Deze waarden en authenticitet van het gebouw komen terug in het interieur, dat tweemaal in de prijzen is gevallen bij de Frame Awards, een internationale erkenning voor interieurdesign.

Een blauwdruk voor de toekomst

Vier verschillende zones, met elk een eigen karakter, stellen ons in staat om altijd een werkvorm te kiezen die past bij ons vraagstuk. Elkaar ontmoeten in een informele setting? Samen met onze opdrachtgever in 48 uur tot een oplossing komen? Of juist in stilte een idee uitwerken? The Core faciliteert het allemaal. Er worden vier zones onderscheiden: het CBRE Café, het Client Lab, de Werkplaats en de Bibliotheek.

Fundament voor ondernemerschap

Ondernemerschap brengt veel uitdagingen met zich mee. De grote uitdaging bij de ontwikkeling van The Core is om van een oud gebouw een nieuwe, gezonde en duurzame werkomgeving te maken. Op deze pagina zie je wat wij eraan doen om deze ambitie waar te maken.

Ruimte voor talent

Iedere organisatie heeft een eigen verhaal en identiteit. In The Core hebben we de kern van onze organisatie vertaald naar een nieuwe werkomgeving. De verschillende zones met een eigen karakter stellen ons in staat om altijd een werkvorm te kiezen die past bij ons vraagstuk.

Vragen?

Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen over werkplekconcepten en huisvesting? Schrijf je dan nu in om onze rapporten en whitepapers automatisch te ontvangen.