The CORE


De manier waarop we werk inrichten verandert. We werken vaker en intensiever samen met opdrachtgevers en dankzij technologie zijn we minder locatiegebonden. Daarmee verandert ook de functie van een kantoor. Met The CORE, onze nieuwe vestiging in het Schinkelgebied in Amsterdam, slaan we daarom een nieuwe weg in. 
 
De nieuwste innovaties op het gebied van duurzaamheid, technologie, samenwerken en gezondheid komen in dit pand, dat een WELL- en LEED-certificaat krijgt, tot leven. The CORE wordt daarmee een bron van innovatie en creativiteit en een plek waar we samen met klanten en samenwerkingspartners toekomstige werkomgevingen gaan ontwerpen.

We nemen het pand, dat op dit moment grondig wordt verbouwd, vanaf 2019 in gebruik.

In onderstaande video vertellen Pieter Frederix en Wouter Oosting over de impact die het pand op ons en onze omgeving gaat hebben.
 

CBRE_The CORE_Schinkel-Werkplaats-2

Ontmoeten, (samen)werken, innoveren

Op dit moment verbouwen we de voormalige autogarage in het Schinkelgebied grondig. Daarbij blijft het karakter behouden. In een open structuur – The CORE kent weinig kaders – kunnen straks vier zones worden onderscheiden: het CBRE Café, het Client Lab, de Werkplaats en de Focus Zone. Met deze indeling worden intensieve samenwerkingsvormen gefaciliteerd en krijgt ondernemerschap de ruimte.
CBRE_THE_CORE_Cafe_Render_3

CBRE Café

Het CBRE Café is een gastvrije ontmoetingsplek. Hier komen we samen met klanten, leveranciers en andere bezoekers van The CORE. In het CBRE Café vind je een bar met goede koffie van een barista, je kunt er ontbijten en lunchen en er staat muziek aan. Werken en ontmoeten gaan in het CBRE Café hand in hand.
CBRE_The CORE_Schinkel-Werkplaats-1

Werkplaats

In de Werkplaats worden ideeën verder uitgewerkt. Multidisciplinaire teams werken er aan grote tafels, die via de CBRE 360-app gereserveerd kunnen worden. De Werkplaats is een groene omgeving met veel bedrijvigheid. Hier worden meters gemaakt en hersenspinsels geconcretiseerd.
CBRE_THE_CORE_Lab_Render_2

Client Lab

In het Client Lab faciliteren we creativiteit en innovatie. De deels open, deels gesloten ruimtes – de wanden zijn flexibel – bieden volop ruimte om samen met klanten te werken aan nieuwe ideeën en ontwikkelingen. In dit deel van het gebouw staat samenwerken centraal. Het Lab, uitgerust met demo-ruimte, is ook de plek waar we onze eigen events kunnen houden.
CBRE_THE_CORE_Focus_floor_sfeer_1

Focus zone

De Focus Zone, op de tweede verdieping van de verbouwde garage, is de plek waar we geconcentreerd kunnen werken, mede dankzij (bio)dynamische verlichting. Hier vind je straks werkplekken in verschillende soorten en maten. In de Focus Zone gaan we onze hersens kraken, berekeningen maken en onderzoeken voorbereiden en uitwerken.

Vragen?

Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Updates

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom The Core? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief: The Core Countdown.