redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Amsterdam

Hoofdstad en zakelijke hart van Nederland in alle sectoren, mix van internationale business allure, toeristische aantrekkingskracht en Amsterdamse eigenheid.
Wat is de impact van het coronavirus op de vastgoedsector?

Benieuwd naar het actuele aanbod in Amsterdam?

Kantoor Amsterdam


In 1973 vestigde CBRE zich in Nederland met een klassiek kantoor in de binnenstad van Amsterdam. In de loop der jaren zijn we enkele keren van locatie gewisseld als gevolg van de groei van onze organisatie. In 2011 verhuisden we naar Symphony Offices op de Zuidas, het Central Business District van Amsterdam.

In ons kantoor in Symphony kwam de integrale samenwerking tussen de verschillende CBRE-specialisten volledig tot bloei. Iedere vastgoed- en huisvestingsdiscipline werd in Symphony gehuisvest. We gingen op een nieuwe manier werken waarbij integrale samenwerking en kennisdelen centraal kwamen te staan. Voor onze klanten levert dat betere en verrassende oplossingen voor hun vraagstuk. 

Door ons innovatieve kantoorconcept is het gemakkelijker om elkaar ontmoeten. Samenwerken met andere disciplines is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Ons Symphony kantoor is een mooie showcase voor de advisering die wij zelf aan onze klanten geven om tot een kantoor te komen dat daadwerkelijk hun bedrijfsdoelstellingen ondersteunt. 

Alle vastgoed- en huisvestingsexpertise is bij CBRE Amsterdam aanwezig. Voor opdrachten door heel Nederland en voor de teams die zich specifiek op de Amsterdamse regio richten. We staan dicht bij onze klanten, sparren over hun vastgoed of huisvesting en zorgen dat zij de beste keuzes maken met onze kennis over de Amsterdamse markt.


News

Sloterdijk transformeert tot levendige, gemengde stadswijk

Sloterdijk transformeert tot levendige, gemengde stadswijk

Nieuw initiatief ‘UPtown Sloterdijk' brengt transformatie in beeld

Start-ups and scale-ups set the tone for the development of future office areas

Clear preference for city centres and mixed-use areas

Interessant voor u?

CBRE kantoor Amsterdam Zuidas

Eigen kantoor CBRE als showcase flexibel werkplekconcept.

Amsterdam Zuidas | Kantoren

Symphony Offices
Gustav Mahlerlaan 405
1082 MK Amsterdam
+31 (0)20 626 26 91

Amsterdam Zuidas | Kantoren

Symphony Offices
Gustav Mahlerlaan 405
1082 MK Amsterdam
+31 (0)20 626 26 91

Contact

Rudolf de Boer 800x604
Rudolf de Boer
Managing Director, Agency & Tenant Representation, Agency & Development
+31 20 626 26 91
+31 65 584 82 15
Robert Lodder 800x604
Robert Lodder
Managing Director Property Management EMEA
+31 20 626 26 91
+31 651844309
Erik Langens 800x604
Erik Langens
Executive Director Capital Markets
+31 655848213