redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Amsterdam

Hoofdstad en zakelijke hart van Nederland in alle sectoren, mix van internationale business allure, toeristische aantrekkingskracht en Amsterdamse eigenheid.

CBRE Amsterdam


Alle vastgoed- en huisvestingsexpertise is bij CBRE Amsterdam aanwezig. Voor opdrachten door heel Nederland en voor de teams die zich specifiek op de Amsterdamse regio richten. We staan dicht bij onze klanten, sparren over hun vastgoed of huisvesting en zorgen dat zij de beste keuzes maken met onze kennis over de Amsterdamse markt.

Nieuws & Publicaties

CBRE verbreedt haar dienstverlening in residentieel vastgoed door verwerven Eefje Voogd Makelaardij

De samenwerking met Eefje Voogd Makelaardij betekent een significante aanvulling op de klantgroepen die CBRE Nederland bedient. Tegelijkertijd stelt het Eefje Voogd Makelaardij in staat om verder de groeien en de organisatie breder in te zetten, ook in andere steden.

Vastgoed en COVID-19

Wat is de impact van het coronavirus op de vastgoedsector en welke ontwikkelingen zijn er gaande? Op onze Covid-19 pagina's lichten we onderwerpen uit voor eigenaren en eindgebruikers van vastgoed.

Highlights per sector

Bekijk de opname van het Real Estate Market Outlook-evenement, vraag het rapport aan en leer wat je in 2022 op de onroerendgoedmarkt kunt verwachten

Aandacht voor sociaal kapitaal essentieel bij ‘hybride werken’

Integratie virtuele en fysiek werkomgeving noodzakelijk om negatieve effecten thuiswerken te voorkomen

Amsterdam | CBRE Nederland

The Core
Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam
+31 (0)20 626 26 91

Amsterdam | CBRE Nederland

The Core
Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam
+31 (0)20 626 26 91

Contact

Bart van Eerd CBRE Nederland City Leader Amsterdam
Bart van Eerd
City Leader Amsterdam
+31 6 11 772 581