redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2
aart-visser-profiel

Aart Visser

Director Debt & Structured Finance

Aart is onderdeel van een Debt & Structured Finance team van doorgewinterde voormalige bankiers. Volgens Aart is dit team zo succesvol in het arrangeren van financieringen door met name het combineren van de gezamenlijke kennis binnen het team en binnen CBRE.

Aart Visser Director Debt & Structured Finance
Amsterdam The Core (HQ) The Core
Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam

Expertise


  • Financieringen arrangeren
  • Financieringen herstructureren & terugvorderen
  • Analyse en structurering van complexe vastgoedtransacties
  • Het managen van krediet en closing processen
  • Onderhandelen optimale commerciële en praktische voorwaarden
  • Klantgericht
  • Creatieve blik op het vinden van de beste oplossing
  • Pragmatisch
  • Driven for success

 

About Aart


Aart heeft elf jaar ervaring in het vastgoed. Voordat hij het team bij CBRE kwam versterken, bekleedde hij zes jaar lang een manager functie bij Berlin Hyp, waar hij verantwoordelijk was voor het arrangeren, structureren en het closen van commercieel onroerend goed leningen. Daarvoor werkte hij voor TCN Property Projects, een pan Europese vastgoedontwikkelaar/belegger en begon hij zijn carrière bij FGH Bank als kredietanalist.

Opdrachtgevers

Equity Estate, Orange Capital Partners, Greystar, Fortress Investment Group, HighBrook, Neddex, Valad.Cairn

Een persoonlijke noot

"Weten wie er actief zijn op de lokale en internationale financieringsmarkten is de sleutel tot succes. Samen met onze internationale collega's hebben wij een uitgebreide en up-to-date database van kredietverstrekkers. Bij het benaderen van de markt voor een financieringsvraag weten we precies welke kredietverstrekkers het beste passen bij de aanvraag."

Aart Visser Director Debt & Structured Finance
Amsterdam The Core (HQ) The Core
Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam