redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2
Profielfoto van Walter Dielemans

Walter Dielemans

Regional Director

Walter is de man van de strategische, transparante, energieke en pragmatische aanpak. Hij analyseert snel de wensen en behoeften van de klant en stelt op basis daarvan het beste ‘team in the field’ samen. Walter staat bekend om zijn enthousiaste en humorvolle manier van samenwerken.

Walter Dielemans Regional Director
Rotterdam Central Post
Delftseplein 27M
3013 AA Rotterdam

Expertise

  • Projectinitiator en -supporter
  • Onderhandelingsleider/strateeg
  • Snelle analyse van probleemstelling en oplossing
  • Integrale dienstverlening van CBRE, zowel voor gebruikers als voor beleggers
  • Gedegen marktkennis van de regio's waar hij actief in is
  • Ruime ervaring in complexe transacties en projecten
  • Overtuigt door zijn enthousiasme
  • Heeft geen moeite met het nemen van besluiten
  • Communicatief en altijd uit op samenwerking met cliënten

Over Walter


In 2005 maakte Walter de overstap naar de vastgoedsector. Daarvoor had hij verschillende commerciële functies in de bank- en verzekeringsbranche. Walter ontwikkelde zich snel van junior makelaar tot senior consultant en was in die functie verantwoordelijk voor gebruikers- en beleggingstransacties. In 2010 kwam hij bij CBRE. Als Regional Director richt hij zich met name op de ondersteuning van de kantoordirecteuren in de regio’s Groot-Rotterdam en Zuid-Nederland en de ontwikkeling van de integrale dienstverlening van CBRE. Het werken in verschillende regio’s en voor verschillende typen cliënten levert de nodige dynamiek en creativiteit op. Walter stuurt op de multidisciplinaire inzet van CBRE-mensen, met als resultaat de beste oplossingen voor de klant.


Opdrachtgevers

Havenbedrijf Rotterdam, Koninklijke Vopak N.V., Deloitte, KPMG, Eastman Chemicals, KanAm Grundinvest, Chalet Group/Killdare

Een persoonlijke noot

"Ik vind de échte samenwerking met cliënten leuk: samen nadenken over oplossingen en elkaar daarbij uitdagen leidt uiteindelijk tot het beste resultaat. Plezier, enthousiasme en humor zijn daarbij onmisbaar."

Heeft onder andere meegewerkt aan

Xerox

Multidisciplinaire aanpak bij heronderhandelingen huurcontracten
Boschdijk Eindhoven

Boschdijk Eindhoven

Intensieve samenwerking leidt tot onverwacht resultaat
Walter Dielemans Regional Director
Rotterdam Central Post
Delftseplein 27M
3013 AA Rotterdam