redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2
Robert Lodder 800x604

Robert Lodder

Managing Director

Erachter komen wat mijn klanten echt nodig hebben voor het succes van hun vastgoed, dat prikkelt mij. De specialisten in mijn team stimuleren tot creatieve, innovatieve oplossingen, dat geeft mij energie. Klanten en medewerkers als ambassadeur, dat is mijn passie!

Robert Lodder Managing Director Property Management EMEA
Amsterdam The Core (HQ) The Core
Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam

Expertise


  • Strategisch en pragmatisch advies, voor iedere klant specifiek
  • Focus op partnerships met relevante stakeholders, creëren in de interactie met behoud van specialismen
  • De basis op orde als uitgangspunt voor toegevoegde waarde
  • Opiniërend en onderzoekend op het vlak van de kantoren-, winkel- en gebruikersmarkten
  • Innovatie en data als middel
  • Betrokken en gedreven als voorwaarde voor ontwikkeling en resultaat
  • Oplossingsgericht en positief
  • Lange termijn relaties

Over Robert


Met bijna 20 jaar ervaring in de vastgoedexploitatie van commercieel vastgoed heeft Robert zich vanuit praktische ervaring ontwikkeld tot een leider en inspirator voor zijn teams. Hij heeft een creatieve en multidisciplinaire benadering van vastgoedvraagstukken. Kenmerkend is zijn open en doelgerichte wijze van communiceren met nationale en internationale eigenaren en investeerders. Robert kan snel en scherp vaststellen hoe een project of managementopdracht optimaal ingevuld moeten worden. Hierdoor is het ook mogelijk om specifieke exploitatiebehoefte van zijn klanten in te vullen onder meer op het vlak van Property Management Plus en Transacties. Essentieel hierbij is het inzetten van de juiste specialisten. Als lid van het Nederlandse Bestuur en de EMEA Strategic Executive Group Asset Services is Robert medeverantwoordelijk voor het te voeren beleid. In zijn rol als voorzitter van NeVaP werkt Robert bovendien aan het verbinden van marktpartijen met als doel innovatie in de branche aan te jagen en de professionaliteit binnen de vastgoedexploitatie verder te helpen verbeteren. 


Opdrachtgevers

Allianz, Altera Vastgoed, ASR Vermogensbeheer, Bouwfonds, Breevast, CBRE Global Investors, Deka Immobilien, Internos Global Investors, Monarch, Philips Pensioenfonds, Syntrus Achmea, Victory Advisors, Warburg Henderson

Een persoonlijke noot

“Mij inspireert de afwisseling tussen het strategisch denken over de richting van onze organisatie en het zoeken naar onderscheidende oplossingen voor vastgoedvraagstukken. Die dynamiek geeft mij en mijn teams positieve energie om concrete resultaten te behalen."
Robert Lodder Managing Director Property Management EMEA
Amsterdam The Core (HQ) The Core
Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam