redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2
Philip Zwart 800x604

Philip Zwart

Senior Director Debt & Structured Finance

Philip is niet alleen een sociale en enthousiaste senior director met ruime ervaring in diverse branches. Hij is ook een resultaatgerichte teamspeler. Philip heeft een enorme drive om deals rond te krijgen, waarbij hij altijd rekening houdt met de belangen van alle betrokken partijen. En doet zich een probleem voor? Dan wendt Philip zijn creativiteit aan om oplossingen te bedenken, zodat de deal toch doorgang kan vinden.

Philip Zwart Senior Director Debt & Structured Finance

Expertise


  • Vastgoedfinanciering
  • Leiderschap
  • Teambuilding
  • Procesmanaging

Over Philip


Philip is van oorsprong een bedrijfseconoom. In 2006 maakte hij de overstap naar de vastgoedsector. Daarvoor werkte hij zo’n dertien jaar in de bankwereld waar hij diverse functies vervulde. Van accountmanager tot equipmentleasemanager en van carleasemanager tot regiodirecteur. Zijn eerste stap in de vastgoedwereld zette hij als commercieel directeur bij ING Real Estate Finance. Na tien jaar werd hij verantwoordelijk voor Corporate Real Estate Retail en Regional Offices van ING in Europa. In mei 2017 koos Philip voor CBRE. Als Senior Director Debt & Structured Finance adviseert hij professionele vastgoedbeleggers. Ook zet hij zijn zeer uitgebreide netwerk in om voor deze vastgoedbeleggers financieringen bij de grote (inter)nationale banken, debt funds en verzekeraars binnen te halen.

Een persoonlijke noot

“It takes three to tango, namelijk de klant, de bank én CBRE. Samen moeten we er iets moois van proberen te maken. Wat dat betreft ben en blijf ik een echte dealmaker. Ik ken alle partijen, heb alles al wel eens meegemaakt en laat mijn klanten nooit vallen. Daarbij is het natuurlijk super dat er een CBRE-team achter me staat dat alle mogelijke vastgoedexpertise in huis heeft waar ik uit kan putten om klanten verder te helpen.”

  

Philip Zwart Senior Director Debt & Structured Finance