redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2
Mark Spiering 800x604

Mark Spiering

Executive Director, head of Property Management

Klanten tot ambassadeurs van CBRE maken is iets waar Mark enthousiast van wordt. Daarom stimuleert hij zijn teams om continu de beste service te verlenen aan huurders en opdrachtgevers. Het bouwen aan partnerships met klanten geeft hem energie.

Mark Spiering Executive Director, head of Property Management
Amsterdam The Core
Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam

Expertise


  • Projectleider in complexe vraagstukken over vastgoedexploitatie
  • Stimuleert initiatieven om Property Management activiteiten van CBRE verder te innoveren
  • Ruim ervaren op het gebied van Asset- en Property Management van commercieel vastgoed
  • Optimalisatie van commerciĆ«le vastgoedportefeuilles
  • Combineert graag de vastgoedinhoud met leiderschap en het ontwikkelen van teams
  • Een goede luisteraar, achterhaalt de vraag achter de vraag, levert oplossingen op maat
  • Is in staat snel complexe vraagstukken te analyseren
  • Vasthoudend en integer met dienstverlenend DNA

Over Mark


Mark is een enthousiaste leider die in staat is om complexe vraagstukken te vertalen naar concrete oplossingen. In 2014 maakte Mark de overstap naar CBRE. Daarvoor vervulde hij diverse seniorposities bij onder andere Prologis en JLL. Met ruim 15 jaar ervaring met Asset- en Property Management van kantoren, winkelcentra en logistiek vastgoed is Mark een expert in de industrie. Als eindverantwoordelijke voor de Property Management dienstverlening stelt Mark de tevredenheid van zijn (internationale) klanten centraal. Hierbij neemt hij zijn teams mee in de ambitie om echte oplossingen te creĆ«ren en inspirerende samenwerkingen aan te gaan met grote partners. Ook is Mark een verbindende factor binnen CBRE. Hij bevordert de samenwerking tussen verschillende lagen van de organisatie en is sociaal betrokken bij de mensen om hem heen.

Opdrachtgevers

Credit Suisse, Patrizia, CBRE Global Investors, Propertize, Bouwinvest, Deka, Altera, Cromwell, Syntrus Achmea

Een persoonlijke noot

"Binnen CBRE ontmoet ik veel bevlogen mensen met passie voor hun vak. Deze omgeving haalt het beste in mij naar boven en maakt samenwerken tot co-creatie. Klanten die dit ervaren gaan ons zien als hun 'partner in business'."

Mark Spiering Executive Director, head of Property Management
Amsterdam The Core
Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam