redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2
Mark Fidler 800x604

Mark Fidler

Executive Director CBRE Valuation & Advisory Services

Mark is geïntrigeerd door alles wat zich afspeelt in de vastgoedmarkt. Niet alleen de afgesloten deals maar ook het onderliggende sentiment bij de marktpartijen. Een fascinerende dagelijkse taak.

Mark Fidler Executive Director CBRE Valuation & Advisory Services
Amsterdam The Core (HQ) The Core
Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam

Expertise

  • Geeft leiding aan een team taxateurs dat de hoogste kwaliteit van waarderingsadvies geeft
  • Klanten helpen door het aanleveren van een visie op de waarde van hun vastgoed
  • Taxatie van commercieel en residentieel vastgoed
  • Advies bij aankoop en financiering
  • Visie op de waardeontwikkeling van vastgoed 
  • Authentieke persoonlijkheid, staat voor een eerlijke, analytische visie op de markt
  • Houdt zich strikt aan regelgeving voor taxaties, maar is zich ook bewust van de bewegingen in de markt


Over Mark


Mark heeft ruim 18 jaar ervaring met het dagelijks taxeren van Nederlands vastgoed. Tevens heeft hij ruimschoots ervaring met het waarderen in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Mark is FRICS en RT Taxateur en lid van de CBRE EMEA Valuation Strategy Group. Als lid van het PTA was hij medeschrijver van de 28 aanbevelingen voor de verbetering van waarderingen in Nederland. Mark schrijft ruim 30 jaar ervaring als RICS taxateur op zijn conto.

Opdrachtgevers

DNB, Patrizia, BerlinHyp, Prologis, Wereldhave, Cerberus, Van Lanschot, Deutsche Bank, Rabobank, ING, Goldman Sachs, ABN AMRO

Een persoonlijke noot

"Een goed onderbouwde waardering is erg belangrijk voor een eigenaar of financier om vastgoedbeslissingen te nemen. Ik geniet er enorm van om voor klanten te mogen waarderen en mijn visie te mogen geven. Een reële visie helpt klanten de juiste beslissingen te nemen.”
Mark Fidler Executive Director CBRE Valuation & Advisory Services
Amsterdam The Core (HQ) The Core
Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam