redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2
Erik Langens 800x604

Erik Langens

Executive Director Capital Markets

Erik is enorm gedreven om het beste advies te ontwikkelen voor de meest effectieve marketing- en verkoopstrategie van vastgoed. Hij stelt hoge kwaliteitseisen aan het werk van zijn team en zorgt dat risico’s zorgvuldig gemonitord worden.

Erik Langens Executive Director Capital Markets
Amsterdam The Core (HQ) The Core
Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam

Expertise

  • Eindverantwoordelijk voor de projectteams
  • Procesmanager voor complexe Vendor Due Diligence trajecten
  • Deelnemer in het CBRE Cross Border team voor het aantrekken van internationaal kapitaal
  • Gestructureerde portefeuilleverkoop
  • Vendor Due Dilligence
  • Strategisch (portefeuille)advies
  • Corporate Finance
  • Enthousiaste professional die juist in de meest uitdagende projecten het beste uit zichzelf en zijn teams haalt
  • Vasthoudend, accuraat, analytisch en bij ieder project (groot of klein) nauw betrokken

Over Erik


Voordat hij zijn loopbaan bij CBRE in 2006 startte, was Erik werkzaam bij Deloitte Real Estate Corporate Finance. Hier werkte hij voor zowel Nederlandse als internationale opdrachtgevers. Dit was de basis voor zijn gedegen ervaring op het vlak van gestructureerde portefeuilleverkopen. Erik heeft veel expertise ontwikkeld in beleggingstransacties in alle vastgoedcategorieën (kantoor, retail, logistiek en residentieel) en weet feilloos de succesfactoren voor een geslaagde beleggingstransactie te benoemen en toe te passen.

Opdrachtgevers

Delta Lloyd, First Sponsor Group, Progress Unilever, Philips Pensioenfonds, Corio, ING, Blackstone, Kildare

Een persoonlijke noot

“De professionalisering en internationalisering van de Nederlandse vastgoedmarkt interesseren mij en CBRE loopt voorop als het gaat om deze trends. Door mijn ervaring binnen CBRE en de vele services die CBRE te bieden heeft kan ik echt waarde toevoegen voor onze cliënten. Hierdoor ga ik ook na 10 jaar CBRE nog dagelijks met veel plezier naar mijn werk.”
Erik Langens Executive Director Capital Markets
Amsterdam The Core (HQ) The Core
Anthony Fokkerweg 15
1059 CM Amsterdam