redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2
Profielfoto Jerry van Ulden

Jerry van Ulden

Business Development Director Western Europe

Jerry geeft invulling aan vastgoed dienstverlening van wereldklasse door Corporate Real Estate en Facility Management met elkaar te verbinden in een integrale oplossing voor onze klanten. Hij weet vertrouwen te winnen door de klant uit te dagen met creatieve oplossingen.

Jerry van Ulden Business Development Director Western Europe

Expertise

  • Outsourcing

  • Solutioning & Development
  • Change Management
  • New Business Development
  • Sales & Marketing
  • Consulting

Over Jerry

Marketing management is de achtergrond van Jerry en hij heeft de opleiding International Management School afgerond aan Inter College Business School in Den Haag. Inmiddels heeft hij 15 jaar ervaring in Outsourcing van Facilitair Management. Jerry is altijd werkzaam geweest in de werkgebieden Sales, Business Development en heeft diverse directie rollen vervuld. Hij is verantwoordelijk voor de groei van CBRE GWS in West Europa. 

Opdrachtgevers

Diverse opdrachtgevers in de volgende segmenten in de West Europese regio: Finance, Professional Services, Oil & Gas, Industrial, Life Sciences, Energy, Retail, Logistics.

Een persoonlijke noot

 “Ik hou van klanten met een visie, die open staan om de diverse wegen naar hun doel te onderzoeken. Om tot een creatieve oplossing te komen werk ik graag samen op basis van co-creatie, zowel met klant, mijn collega’s, als met onze partners. Want zonder probleem, is er geen oplossing!”
Jerry van Ulden Business Development Director Western Europe