Utrecht

Hojel City Center
Croeselaan 15
3521 BJ Utrecht
+31 (0)30 635 22 11

Kantoor Utrecht


Sinds 2013 heeft CBRE een vestiging in Utrecht in gebouw Hojel City Centre, middenin het Central Business District dat destijds volop in (her)ontwikkeling was. Ons kantoor heeft een warme, rustige uitstraling. De typische CBRE-kleuren en het open en toch intieme kantoorconcept vormen een spannende setting tegen het fraaie uitzicht over het centrum van Utrecht.

Ons Utrechtse adviesteam beschikt over alle vastgoeddisciplines om vastgoedeigenaren en eindgebruikers op een integrale manier te bedienen met hoge kwaliteit vastgoed- en huisvestingsdiensten. Wij kennen ieder object en elke eindgebruiker in het Central Business District en in de andere bedrijfslocaties van de stad. Zoals Papendorp, Leidsche Rijn, Kanaleneiland of Rijnsweerd.

Door onze gevarieerde opdrachtenportefeuille in Utrecht en de centrale ligging van de stad, treft u in ons Utrechtse kantoor ook regelmatig collega’s van andere vestigingen. Het versterkt de sfeer van integraal samenwerken en kennis delen, waardoor het enthousiasme voor ons vak nog verder groeit.