redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin play-btn line-arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard
Profielfoto van Irene Flotman

Irene Flotman

Chief Operating Officer (COO)

Irene leeft en werkt vanuit de persoonlijke overtuiging dat ze samen met anderen mooie dingen kan bewerkstelligen, die van werkelijke betekenis zijn voor haarzelf en haar medemens. Dit krachtige principe komt terug in iedere rol die ze vervult.

Irene Flotman

Chief Operating Officer (COO)
+31 20 626 26 91
+31 621801850

Amsterdam (HQ)

Symphony Offices
Gustav Mahlerlaan 405
1082 MK Amsterdam
+31 (0)20 626 26 91

Expertise

  • Juridisch adviseur in aanhuur- en verhuurtrajecten
  • Lid van het dagelijks bestuur
  • Eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie c.q. interne organisatie
  • Compliance Officer
  • Altijd focus op verbinding met en tussen mensen
  • Sterke leiderschapskwaliteiten
  • Het talent om een strategische visie neer te zetten en deze te vertalen naar concrete operationele acties
  • Integere, empathische, warme persoonlijkheid
  • Sterk, gedreven, energiek en gepassioneerd in haar werk
  • Directe en doelgerichte aanpak, overtuigende communicatie

Over Irene

Als COO en Compliance Officer is Irene Flotman verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Binnen CBRE is zij eindverantwoordelijk voor Finance, Human Resources, Marketing & Communicatie, Legal & Compliance, IT en Facilities. Als lid van de Raad van Bestuur houdt Irene zich op strategisch niveau bezig met de groei en ontwikkeling van de organisatie en heeft een sterke focus op integriteit en kwaliteit, zowel op het vlak van de positionering en dienstverlening van CBRE als op het vlak van de medewerkers. Ook werkt Irene als juriste met een brede vastgoedervaring, veelvuldig vanuit juridisch perspectief samen met klanten en collega’s op het gebied van Service Level Agreements.

Opdrachtgevers

Evans Randall, Züblin Immobilien, WealthCap, Allianz, Aberdeen, American Express, Philips Pensioenfonds, Van Doorne, PingProperties, Bank Insinger de Beaufort, SPF Beheer, WTC Amsterdam, Kuehne+Nagel

Een persoonlijke noot

“Ik ben trots op CBRE en op onze mensen. We maken heel mooie stappen met elkaar. Er zit zoveel potentie in onze organisatie; het is vallen en opstaan en elke dag weer leren. Maar dat is niet erg. Ik ben ervan overtuigd dat wij anders zijn, dat wij echt iets kunnen toevoegen. Ik ben bevoorrecht om op dit moment op deze plek te zijn.”

Irene Flotman

Chief Operating Officer (COO)
+31 20 626 26 91
+31 621801850

Amsterdam (HQ)

Symphony Offices
Gustav Mahlerlaan 405
1082 MK Amsterdam
+31 (0)20 626 26 91