redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin play-btn line-arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard
Profielfoto van Henk-Jan Verweij

Henk-Jan Verweij

Director Industrial & Logistics

Openstaan voor de ideeën van een ander en met gezonde drive het gezamenlijke doel bereiken. Dat typeert de aanpak van Henk-Jan en hij is ervan overtuigd dat dit tot vruchtbare samenwerking met collega’s en zijn opdrachtgevers leidt.

Henk-Jan Verweij

Director Industrial & Logistics
+31 10 300 4800
+31 655831837

Rotterdam

Central Post
Delftseplein 27M
3013 AA Rotterdam
+31 (0)10 300 48 00

Expertise


  • Ervaren adviseur en sparring partner voor eindgebruikers van logistiek en industrieel vastgoed
  • Senior adviseur in investeringstrajecten voor logistieke vastgoedbeleggers
  • Doortastende transactiemanager, gericht op hoge kwaliteit van de uiteindelijke transactie
  • Uitgebreide knowhow van de behoeften en processen van logistieke eindgebruikers
  • Actuele, gedegen kennis van de logistieke vastgoedmarkt in Nederland
  • Specialist in transacties in logistiek vastgoed: heronderhandeling, huur, verhuur, aankoop, verkoop, sale & leaseback
  • Geeft eerlijke, no-nonsens adviezen en is volledig transparant in zijn aanpak
  • Enthousiaste, gedreven teamplayer
  • Gericht op de mens, betrokken, empathisch
  • Nieuwsgierig en leergierig, is creatief in zijn oplossingenOver Henk-Jan


Met bijna 10 jaar ervaring in industrieel en logistiek vastgoed heeft Henk-Jan zich ontwikkeld tot een betrouwbare, solide adviseur die zowel de kant van de eindgebruiker als de vastgoedeigenaar goed begrijpt en kan bedienen. Hij heeft een sterke invloed gehad op de ontwikkeling van het Industrial & Logistics team tot een specialist in logistieke vastgoedbeleggingen. Hiermee is het een allround vastgoedteam voor deze specifieke sector geworden en ook voor eigenaar/gebruikers en beleggers een betrouwbare, waardevolle gesprekspartner. Voor Henk-Jan is het vanzelfsprekend om de relatie met zijn klanten in een persoonlijke, open sfeer te onderhouden. Hij voelt zich nauw betrokken bij hun doelstellingen en behoeften op het gebied van logistiek vastgoed en draagt daardoor oplossingen aan die goed aansluiten bij hun specifieke situatie.


Opdrachtgevers

DHL, DB Schenker, Geodis, Kuehne + Nagel, CEVA, ID Logistics, Syncreon, Somerset, Forever Direct, Xerox, HP, Prologis, Prodelta, Eurindustrial, Schroders, CBRE GI, Goodman, WDP, Goevaers, HVBM, Built to Build, Schroders, SEB, CBRE Global Investors

Een persoonlijke noot

“Voor mij is het team belangrijker dan het individu. Alleen door goede, respectvolle samenwerking, waarbij ieder teamlid boven zijn eigen ego uitstijgt, komen we tot geweldige resultaten. Ik vind het mooi te zien dat dat bij ons ook echt zo werkt.”

Henk-Jan Verweij

Director Industrial & Logistics
+31 10 300 4800
+31 655831837

Rotterdam

Central Post
Delftseplein 27M
3013 AA Rotterdam
+31 (0)10 300 48 00