redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin play-btn line-arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard

Frank Geuze

Associate Director Development Services Retail

Als retailspecialist is Frank gefocust op de verbetering van winkelvastgoed. Consumenten, retailers en beleggers staan centraal in zijn advisering. Ieder project heeft zijn eigen kenmerken en uitdagingen en vraagt om een individuele én een integrale aanpak. Daarbij staan voor Frank kwaliteitsverbetering en waarde-optimalisatie centraal.

Frank Geuze

Associate Director Development Services Retail
+31 (0)20 204 43 73

Amsterdam (HQ)

Symphony Offices
Gustav Mahlerlaan 405
1082 MK Amsterdam
+31 (0)20 626 26 91

Expertise

  • Retailspecialist
  • Strategisch adviseur
  • Procesco√∂rdinator
  • Strategisch advies en ontwikkeling van retailvastgoed
  • Kwaliteitsverbetering/innovatie winkelcentra
  • Winkelcentrummarketing, consumentengedrag
  • Analytisch, goed in het verwerken van veel informatie tot een praktisch advies
  • Veel aandacht voor de (doelstellingen van de) klant
  • Altijd loyaal en servicegericht

Over Frank

Retail is Franks passie. In zijn huidige functie werkt hij regelmatig individueel aan projecten, maar altijd als onderdeel van een (specialistisch) team. Om zo tot een integrale aanpak te komen, gericht op de strategie van de belegger en de toekomst van winkelcentra. Tijdens al zijn opleidingen (facilitymanagement, vrijetijdswetenschappen en MSRE) lag de focus op winkelvastgoed. Zo bestudeerde hij voor zijn MSRE de ontwikkeling van de vastgoedsector vanuit beleggings- en managementperspectief.

Opdrachtgevers

Cairn Real Estate, Sectie5, Crossroads Real Estate, SPF Beheer, Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Altera Vastgoed, a.s.r. vastgoed vermogensbeheer, Shell

Een persoonlijke noot

"De retailmarkt is dagelijks in beweging en consumenten bepalen de richting. Het is onze uitdaging om ervoor te zorgen dat winkelvastgoed meebeweegt, samen met beleggers en retailers. Innovatie is een noodzaak, geen keuze."

Drievriendenhof

Herontwikkeling en herpositionering van winkelcentrum in Dordrecht

Frank Geuze

Associate Director Development Services Retail
+31 (0)20 204 43 73

Amsterdam (HQ)

Symphony Offices
Gustav Mahlerlaan 405
1082 MK Amsterdam
+31 (0)20 626 26 91