Meer weten over de ontwikkelingen in de Haagse kantorenmarkt?
The Hague: an Insider’s View

Den Haag: Kantorenmarkt in transitie

 
In de speciale researchpublicatie
The Hague; an Insider’s View worden de belangrijkste trends in de Haagse kantorenmarkt geanalyseerd en geven wij onze visie op deze unieke markt in transitie. 

Lees in ons Media Centre het volledige persbericht  of download het rapport.

Roel Lamb (Director Agency Den Haag) en Bas Thijssen (Associate Director Den Haag) geven een eerste insight in de opvallendste trends.

Den Haag

WTC Den Haag
Pr. Margrietplantsoen 84
2595 BR Den Haag
+31 (0)70 750 89 00

Kantoor Den Haag

 
Sinds 2008 is CBRE gevestigd in het WTC The Hague in het Beatrixkwartier, een uitstekend bereikbare locatie met auto en trein. Het team in Den Haag kent de bijzondere structuur van de Haagse vastgoedmarkt zeer goed en heeft een actief relatienetwerk met overheidsgebruikers, internationale organisaties en Nederlandse zakelijke spelers.

Samenwerking met andere vastgoed- en huisvestingsspecialisten binnen CBRE is kenmerkend voor het Haagse team. Voor veel klanten van is onze multidisciplinaire aanpak een waardevolle toevoeging op de sterk persoonlijke benadering door onze consultants in Den Haag. Het geeft garantie op hoge kwaliteit huisvestings- en vastgoedadvies en inzicht in de laatste ontwikkelingen in de Haagse vastgoedmarkt. 

Eindgebruikers en vastgoedeigenaren in de Haagse regio vinden bij ons een deskundig, haarscherp advies voor hun vastgoedvraag en begeleiding bij de realisatie ervan. Of het nu gaat om huisvesting in historische panden in de binnenstad of om grootschalige renovatie van bestaande kantoorgebouwen. Ons enthousiaste team zorgt voor de juiste mix van expertise en betrokkenheid bij ieder project.

Interessant voor u?

Special Report

The Hague; an Insider’s View