Kantoor Amsterdam


In 1973 vestigde CBRE zich in Nederland met een klassiek kantoor in de binnenstad van Amsterdam. In de loop der jaren zijn we enkele keren van locatie gewisseld als gevolg van de groei van onze organisatie. In 2011 verhuisden we naar Symphony Offices op de Zuidas, het Central Business District van Amsterdam.

In ons kantoor in Symphony kwam de integrale samenwerking tussen de verschillende CBRE-specialisten volledig tot bloei. Iedere vastgoed- en huisvestingsdiscipline werd in Symphony gehuisvest. We gingen op een nieuwe manier werken waarbij integrale samenwerking en kennisdelen centraal kwamen te staan. Voor onze klanten levert dat betere en verrassende oplossingen voor hun vraagstuk. 

Door ons innovatieve kantoorconcept is het gemakkelijker om elkaar ontmoeten. Samenwerken met andere disciplines is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Ons hoofdkantoor is een mooie showcase voor de advisering die wij zelf aan onze klanten geven om tot een kantoor te komen dat daadwerkelijk hun bedrijfsdoelstellingen ondersteunt. 

Alle vastgoed- en huisvestingsexpertise is bij CBRE Amsterdam aanwezig. Voor opdrachten door heel Nederland en voor de teams die zich specifiek op de Amsterdamse regio richten. We staan dicht bij onze klanten, sparren over hun vastgoed of huisvesting en zorgen dat zij de beste keuzes maken met onze kennis over de Amsterdamse markt.


Interessant voor u?

CBRE

Eigen hoofdkantoor CBRE als showcase flexibel werkplekconcept.

Amsterdam (HQ)

Symphony Offices
Gustav Mahlerlaan 405
1082 MK Amsterdam
+31 (0)20 626 26 91