De impact van hybride werken op de werkplek

 

Als ook straks niet iedereen op dezelfde plek werkt, hoe zorg je dan dat het kantoor nog meerwaarde heeft? Dat medewerkers de vrijheid voelen om te werken waar ze willen, zonder dat hun productiviteit, betrokkenheid en het sociaal kapitaal van de hele organisatie eronder lijden? In onze whitepaper beschrijven we de vier pijlers waar een succesvolle hybride werkstrategie op rust: waar wordt het werk uitgevoerd, wat vereist samenwerking en wie is daarvoor nodig? Ook staan we stil bij de gevolgen hiervan voor de werkplek van de toekomst. En ten slotte de overkoepelende vraag: hoe dragen werkplekken bij aan de bedrijfsdoelstellingen, bedrijfscultuur en samenwerking tussen medewerkers?


Hybride werken in de praktijk

 

Het verschilt per organisatie welke vorm van hybride werken het beste past. Dit hangt namelijk af van verschillende factoren. Denk aan de vrijheid die medewerkers krijgen, het type werk dat ze doen en de digitale infrastructuur. Maar ook aan culturele invloeden, zoals leiderschapscultuur en samenwerkingsgerichtheid. Om je een idee te geven van de verscheidenheid aan hybride oplossingen, hebben we een aantal artikelen verzameld.

Hybride werken kán duurzaam, als we onze blik verbreden

Onze Sustainability-director Tim Habraken staat uitgebreid stil bij de rol die ESG volgens hem moet spelen bij de overstap naar hybride werken.

De blijvende impact van COVID-19 op het kantoor

Wouter Oosting: "In de woorden van Darwin - niet de slimste of sterkste overleeft, maar degene met het beste aanpassingsvermogen."
De toekomst van het kantoor in vijf wereldwijde trends

De toekomst van het kantoor in vijf wereldwijde trends

Vijf wereldwijde thema's die de toekomst van kantoor beïnvloeden: 2021 Occupier Sentiment Survey.

Hoe hybride werken de werkomgeving verandert

Wat betekent de groeiende belangstelling voor hybride werken voor de werkomgeving? Workplace experts uit verschillende landen gingen erover in gesprek.

Hoe werkt hybride werken eigenlijk bij CBRE zelf?

CBRE onderzoekt hoe het eigen kantoor The Core een moderne manier van werken optimaal ondersteunt.
Praten over de beste hybride oplossing voor jouw organisatie? Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.