Future of Retail


De retail branche is continue in ontwikkeling. Hoe, waar en wanneer wij winkelen verandert hiermee ook. Wie is de klant van de toekomst? Zal Artificial Intelligence onze aankopen voorspellen en hoe zal automatisering de distributieprocessen beïnvloeden?

De wereld wordt steeds meer gedreven door data. Data geeft ons inzichten in het gedrag van de consument en brengt nieuwe commerciële mogelijkheden met zich mee. Kopen wat je wilt, waar en hoe je het wilt wordt in de toekomst de norm. Shopping algoritmen zullen hierbij een grote rol spelen en ons voorspellende inzichten geven in aankooppatronen van consumenten. Hierdoor zijn winkels van de toekomst in staat om te voorspellen wat de consument wil aanschaffen en kunnen zij hun voorraad daarop aanpassen. Het resultaat: efficiëntere distributieprocessen. Ondanks de toename van online aankopen zal de behoefte aan fysieke winkels blijven, met een focus op meer persoonlijke aandacht en merkbeleving.

Om future proof te zijn moeten retailers en investeerders onder andere de opkomende technologische trends in de gaten houden. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Bekijk de video voor meer inzichten en ontdek de toekomst van retail.


Understanding retail
Het veranderende winkelgedrag van consumenten is een enorme uitdaging voor retailers. Het effect is zichtbaar in het winkellandschap. Wij onderzoeken de trends en vertellen wat de impact is op retailers, beleggers en hun vastgoedbehoeften. We kennen ieder detail van de Nederlandse retailmarkt en weten wat de invloed is van internationale ontwikkelingen. Kenmerkend zijn onze internationale reikwijdte en samenwerking met wereldwijde retailers, waardoor wij veel voor Nederlandse retailpartijen kunnen betekenen.

Vertrouwde adviseur
Met onze integrale aanpak adviseren wij eigenaren van winkelruimte over verhuur, verkoop of bouwkundige upgrading. We waarderen, beheren en begeleiden aan- en verkooptransacties van shoppingcentres. En zijn de vertrouwde adviseur van kleine retailers en grote retailketens in hun selectie en huurproces van de winkel die bepalend is voor hun succes.

Solide advies over de financiering
Een goede (her)financiering van retailvastgoed is onderdeel van uw strategie. Door onze integrale aanpak en groot (internationale) netwerk van retail financiers, kunnen wij voor u de beste financieringscondities arrangeren. Met ons maatwerkadvies over de financiering van uw investering, kunt u zich focussen op het aankopen en ontwikkelen van uw vastgoed. Wij begeleiden u tijdens het hele financieringsproces op een efficiënte wijze, dit bespaart u veel tijd. Deze voordelen kenmerken onze manier van werken. Maak kennis met onze financieringsspecialisten en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Onze diensten

Wij arrangeren vastgoedfinancieringen voor ieder commercieel vastgoed, van kantoren, winkelpanden, woningen tot hotels. Regelen de juiste (her)financiering en besparen u tijd.
Uw vastgoed beter verhuurbaar maken: een ontwikkelplan met technische, bouwkundige, financiële én commerciële onderbouwing.
Huisvesting met een huurcontract die optimaal aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie.
Commercieel vastgoed in alle vastgoedsectoren, inclusief wooncomplexen, getaxeerd door een deskundig, betrouwbaar en gespecialiseerd team.
Optimale verhuuroplossingen door onze unieke combinatie van actuele marktinformatie, een duidelijke toekomstvisie op uw vastgoed en ervaring in verhuurprocessen.
Uw vastgoedbelegging verkopen tegen de beste voorwaarden en condities.                                                                                                                                                   
Daadkrachtig beheer van winkelcentra met een sterke focus op huurderstevredenheid en aantrekkingskracht op bezoekers.

Interessant voor u?

Understanding Retail Destinations

Raadpleeg ons internationale platform voor data en inzichten van alle relevante winkelgebieden wereldwijd.

Maison de Bonneterie

Nieuwe allure voor monumentale panden in Amsterdam en Den Haag.

Winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Ambitieuze renovatie waarbij kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.