Future of Retail


De retail branche is continu in ontwikkeling. Hoe, waar en wanneer wij winkelen verandert hiermee ook. Wie is de klant van de toekomst? Zal Artificial Intelligence onze aankopen voorspellen en hoe zal automatisering de distributieprocessen beïnvloeden?

De wereld wordt steeds meer gedreven door data. Het vermogen om strategische waarde te verkrijgen en toe te voegen is vitaal voor bedrijven. Data geeft ons meer inzichten in het gedrag van de consument en brengt nieuwe commerciële mogelijkheden met zich mee. Kopen wat je wilt, waar en hoe je het wilt wordt in de toekomst de norm, en instant aankopen gemeengoed. Voorspellende shopping algoritmen zullen hierbij een grote rol spelen en ons dieper inzicht geven in aankooppatronen van consumenten.

Om betere inzichten te krijgen in de consument van de toekomst, ontwikkelen wij samen met partners continu innovatieve oplossingen waar u als klant direct profijt van heeft. Zo ook Calibrate, een tool die overzichtelijk laat zien welke passanten, op welke tijdstippen aanwezig zijn en in welke specifieke gebieden. Ook levert de tool inzichten in het winkel- en uitgaansgedrag van passanten. Deze data, afkomstig van mobiele telefoons, levert strategische informatie op voor uw vestigings- en investeringsbesluiten.
Ontdek meer innovatieve tools en wat deze voor u kunnen betekenen
 

Understanding retail

 
Het veranderende winkelgedrag van consumenten is een enorme uitdaging voor retailers. Het effect is zichtbaar in het winkellandschap. Wij onderzoeken de trends en vertellen wat de impact is op retailers, beleggers en hun vastgoedbehoeften. We kennen ieder detail van de Nederlandse retailmarkt en weten wat de invloed is van internationale ontwikkelingen. Kenmerkend zijn onze internationale reikwijdte en samenwerking met wereldwijde retailers, waardoor wij veel voor Nederlandse retailpartijen kunnen betekenen.

Vertrouwde adviseur

 
Met onze integrale aanpak adviseren wij eigenaren van winkelruimte over verhuur, verkoop of bouwkundige upgrading. We waarderen, beheren en begeleiden aan- en verkooptransacties van shoppingcentres. En zijn de vertrouwde adviseur van kleine retailers en grote retailketens in hun selectie en huurproces van de winkel die bepalend is voor hun succes.

Solide advies over de financiering

 
Een goede (her)financiering van retailvastgoed is onderdeel van uw strategie. Door onze integrale aanpak en groot (internationale) netwerk van retail financiers, kunnen wij voor u de beste financieringscondities arrangeren. Met ons maatwerkadvies over de financiering van uw investering, kunt u zich focussen op het aankopen en ontwikkelen van uw vastgoed. Wij begeleiden u tijdens het hele financieringsproces op een efficiënte wijze, dit bespaart u veel tijd. Deze voordelen kenmerken onze manier van werken. Maak kennis met onze financieringsspecialisten en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Onze diensten

Wij arrangeren vastgoedfinancieringen voor ieder commercieel vastgoed, van kantoren, industrieën logistiek, winkelpanden, woningen tot hotels. Regelen de juiste (her)financiering en besparen u tijd.
Uw vastgoed beter verhuurbaar maken: een ontwikkelplan met technische, bouwkundige, financiële én commerciële onderbouwing.
Huisvesting met een huurcontract dat optimaal aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie en bedrijfsprocessen.
Commercieel vastgoed in alle vastgoedsectoren, inclusief wooncomplexen, getaxeerd door een deskundig, betrouwbaar en gespecialiseerd team.
Optimale verhuuroplossingen door onze unieke combinatie van actuele marktinformatie, een duidelijke toekomstvisie op uw vastgoed en ervaring in verhuurprocessen.
Uw vastgoedbelegging verkopen tegen de beste voorwaarden en condities.                                                                                                                                                   
Daadkrachtig beheer van winkelcentra met een sterke focus op huurderstevredenheid en aantrekkingskracht op bezoekers.

Interessant voor u?

Taco Bell

Taco Bell

Geschikte restaurants op toplocaties in grote steden.

Understanding Retail Destinations

Raadpleeg ons internationale platform voor data en inzichten van alle relevante winkelgebieden wereldwijd.
Maison de Bonneterie

Maison de Bonneterie

Nieuwe allure voor monumentale panden in Amsterdam en Den Haag.

Winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Ambitieuze renovatie waarbij kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.