Nieuwe inzichten voor uw vastgoedstrategie

 
Wij begrijpen dat u in de eerste plaats wilt weten wat transformatie in uw specifieke situatie betekent. Wat komt er bijvoorbeeld kijken bij haalbaarheidsstudies en hoe werkt u samen met financiers, overheden, eindgebruikers en/of andere beleggers? Onze kennis van de vastgoedmarkt, beleggingswaardes en verhuurmogelijkheden koppelen wij aan optimaal gebruik, architectuur en technisch/bouwkundige kennis.

Toekomstbestendig vastgoed

 
Of het nu gaat om kantoren, winkels, zorg- of hotelvastgoed, wij zijn uw gesprekspartner. Onze multidisciplinaire teams van vastgoedconsultants, technische adviseurs en architecten brengen de nieuwe mogelijkheden voor uw vastgoed in kaart. Hierbij ligt de focus op oplossingen die het gebouw weer aantrekkelijk maken voor een verhuur- of verkooptransactie. Een goed onderbouwde businesscase waarmee u de toekomst tegemoet kunt.

Onze diensten

Volledig en snel inzicht in de financiële aspecten, verhuurbaarheid en waardeontwikkeling van nieuw te verwerven of te herontwikkelen vastgoed.
Aansprekende architectuur voor renovatie en transformatie van gebouwen die daardoor weer marktconform en aantrekkelijk worden voor eindgebruikers.
Hoogwaardige kennis van gebouw en techniek, toegepast door pragmatische adviseurs, gericht op de waarde van de belegging.                                                                  
Uw vastgoed beter verhuurbaar maken: een ontwikkelplan met technische, bouwkundige, financiële én commerciële onderbouwing.
Optimale verhuuroplossingen door onze unieke combinatie van actuele marktinformatie, een duidelijke toekomstvisie op uw vastgoed en ervaring in verhuurprocessen.
Snel en efficiënt uw leegstaande objecten verkopen door inzicht in onderscheidende kwaliteiten en mogelijkheden voor herontwikkeling of renovatie.
Uw vastgoedbelegging verkopen tegen de beste voorwaarden en condities.                                                                                                                                                   
Begeleiding bij het verkrijgen van het internationaal erkende WELL-certificaat, de enige standaard ter wereld voor organisaties en gebouwen die een gezonde werkomgeving garandeert.

Interessant voor u?

Lange Marktstraat 24-26

Door integrale benadering en out-of-the-box oplossing langjarig verhuurd

Bezuidenhoutseweg 105

Transformatie van gedateerd naar eigentijds duurzaam kantoorgebouw

Belang van Healthy Offices

Wouter Oosting over gezonde gebouwen gericht op medewerkers.