Retail Reset Advice | Covid-19

Eigenaren

Er zijn concrete aanpassingen in de retailmarkt nodig naar aanleiding van het coronavirus. Welke RIVM maatregelen moet je als eigenaar van winkelvastgoed opvolgen? We voorzien je graag van concrete oplossingen.

Huurders

Het coronavirus vraagt veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen van retail ondernemers. Lees onze adviezen voor het creëren van een veilige winkelomgeving, met duidelijke richtlijnen voor de anderhalve meter afstand.

Onze diensten

Verhuur van vastgoed

Optimale verhuuroplossingen door onze unieke combinatie van actuele marktinformatie, een duidelijke toekomstvisie op jouw vastgoed en ervaring in verhuurprocessen.

Huren en heronderhandeling

Huisvesting met een huurcontract die optimaal aansluit bij de doelstellingen van je organisatie.

Winkelcentrummanagement

Daadkrachtig beheer van winkelcentra met een sterke focus op huurderstevredenheid en aantrekkingskracht op bezoekers.

Taxaties

Commercieel vastgoed in alle vastgoedsectoren waaronder Retail, getaxeerd door een deskundig, betrouwbaar en gespecialiseerd team.

Herontwikkeling en renovatie

Winkelvastgoed beter verhuurbaar maken: een ontwikkelplan met technische, bouwkundige, financiële én commerciële onderbouwing.

Aan – en verkoop van vastgoed(portefeuilles)

Je vastgoedbelegging verkopen tegen de beste voorwaarden en condities.

Advies Vastgoedfinanciering

Een goede (her)financiering van retailvastgoed is onderdeel van je strategie. Wij arrangeren de juiste (her)financiering en besparen je tijd.

Retailrapport 2019

Lees alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen op de retailmarkt. Meld je aan en ontvang ons rapport gelijk in je mailbox.

Onze projecten

Maison de Bonneterie

Maison de Bonneterie

Na 125 jaar moest er een nieuwe huurder gevonden worden die de monumentale panden nieuwe allure zou geven. Dat werd een mooie naam: H&M opende haar Flagshipstore in Den Haag, en vervolgens in Amsterdam. De ingrijpende renovatie werd binnen het budget en de vastgestelde kaders gerealiseerd.
Alexandrium Megastores

Alexandrium Megastores

De missie: het verrijken en differentiëren van het aanbod in het Alexandrium Megastores in Rotterdam, de winkelboulevard met vele grote filialen van bekende winkelketens. CBRE vond de perfecte match in Decathlon, de Franse sportketen. Daarmee heeft de boulevard een nog completer aanbod aan consumentenproducten.
Winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Ambitie: door renovatie het winkelcentrum op de kaart zetten, én het meest duurzame winkelcentrum van Nederland maken. Het resultaat? Het winkelcentrum Heuvel werd weer het beste van Eindhoven, met internationale allure. Het won de European Shopping Centre Award en werd het best gekwalificeerde winkelcentrum met een BREEAM-NL In-Use Double Outstanding certificaat.