Analyse vastgoedmarkt Noordoost-Nederland

De toenemende vraag naar moderne kantoorruimte in Zwolle, Apeldoorn en Deventer biedt kansen voor investeerders. Gebiedsgerichte transformatie en modernisering kunnen de stad future-proof maken. In ons rapport laten we de mogelijkheden in elke stad zien.

Er zijn flink wat verschillen tussen de kantorenmarkten van Zwolle, Apeldoorn en Deventer. De grootte en geografische ligging is anders en ze hebben elk hun eigen economie en gebruikersmarkt. Ook de kwaliteit van de kantorenvoorraad verschilt per stad. In elke stad liggen dan ook specifieke kansen op het gebied van vastgoed, die te lezen zijn in ons rapport. 

Eén advies geldt echter voor elke stad: het is belangrijk om op de juiste plek het juiste aanbod creëren. Door middel van transformatie en modernisering wordt leegstand bestreden en werken de steden aan duidelijk geprofileerde en future-proof kantoorgebieden. Hieronder zie je een overzicht van de kantorenvoorraad en leegstand in Zwolle, Apeldoorn en Deventer.

Slimme vastgoedinvesteringen

De regio Noordoost-Nederland is flink aan het groeien. Dit zien we met name in Zwolle. Deze stad heeft potentie om dé kantorenstad van de regio worden. Met onze kennis van het gebied en de vastgoedmarkt weten wij precies wat er mogelijk is om zo slim mogelijk te investeren in vastgoed.

Integraal advies

Ons team kan u helpen bij uw vastgoedvraagstukken. We zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving die invloed heeft op vastgoedtransacties en geven u graag een overzicht van de mogelijkheden. Onze werkwijze is transparant, flexibel en altijd in goed overleg met alle partijen.

Onze projecten

Mazars

Wat met een mooie samenwerking begon in het Zuid-Westen van Nederland, heeft geleid tot een nieuw en duurzaam kantoor voor Mazars Apeldoorn. Werknemers kunnen hier in frisse en open ruimtes op een prettige wijze samenwerken.

Flynth

Dankzij de integrale dienstverlening van CBRE beschikt Flynth al binnen een jaar over een gecentraliseerd Programma van Eisen, een nieuw werkplekconcept en een nieuwe kantoorinrichting, waardoor de zoektocht naar geschikte locaties sterk wordt vereenvoudigd. Het pilotproject in Zwolle wordt in oktober 2018 geheel naar wens van de opdrachtgever afgerond.
Wilt u weten welke kansen wij zien op de vastgoedmarkt in Noordoost-Nederland?