Covid-19: Investment Update

Wat is de impact van corona op de economie, de vastgoedbeleggingsmarkt, financieringsmarkt en alle vastgoedsectoren? In de Real Estate Investment Update lees je de marktontwikkelingen en onze verwachtingen per sector, gebaseerd op de laatste inzichten en cijfers.

Een vak apart met vele invalshoeken

 
Op een eenvoudige vraag zoekt u een eenduidig antwoord, maar vaak blijkt dat er meer bij komt kijken. Wat staat u bijvoorbeeld te doen als uw huurcontract afloopt? Past uw kantoor nog bij uw organisatie? En waar moet u aan denken als u uw werkomgeving wilt optimaliseren of vestigingen wilt samenvoegen? Wij zetten alle mogelijkheden voor u op een rij.

Integraal platform van vastgoed- en huisvestingsspecialisten

 
Wij hebben een heldere visie op het gebruik van kantoren voor nu en in de toekomst. Inspelen op de wensen van de nieuwe generatie medewerkers en optimaal werken met technologische innovaties. Het kantoor transformeren naar een plek om te inspireren, te ontmoeten, productiever en gezonder te werken. Wij ontwikkelen en ontwerpen samen met u een kantoorconcept dat úw doelstellingen ondersteunt. En zorgen dat het tot in detail wordt uitgevoerd.

Onze diensten

Huisvesting met een huurcontract dat optimaal aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie en bedrijfsprocessen.
Creatieve en functionele designs voor een optimale werkomgeving waarin uw doelstellingen en identiteit centraal staan.
Uw businesspartner voor internationaal transactiemanagement, contractbeheer en de financiële administratie van de vastgoedportefeuille. Eén ingang voor alle vastgoedexpertises.
Bij de oplevering van uw nieuwe kantoor staan efficiënt ingerichte processen, kostenverlaging en klanttevredenheid voorop. Of het nu gaat om de oplevering van uw inbouwpakket, kantoorinrichting of een geheel nieuw kantoor, wij realiseren het volgens afspraak.
De optimale combinatie van financiën, gebouw en gebruik van de ruimte. Uw corporate vastgoedportefeuille moet het fundament van de strategie van uw organisatie zijn.
Begeleiding bij het verkrijgen van het internationaal erkende WELL-certificaat, de enige standaard ter wereld voor organisaties en gebouwen die een gezonde werkomgeving garandeert.
Toekomstbestendige kantoorconcepten die volledig gefocust zijn op uw organisatie en het optimaal functioneren van uw medewerkers.

Interessant voor u?

Spencer Stuart

Spencer Stuart

Een vertaling van Amerikaans design naar Nederlandse standaarden
Xerox

Xerox

Multidisciplinaire aanpak bij heronderhandelingen huurcontracten

Trends in de kantorenmarkt

Wouter Oosting (Senior Director Workplace Strategies & Design) over gezondheid, flexibiliteit en Hospitality.

Verhuizen of blijven?

Slechts 1 op de 10 bedrijven verhuist na aflopen huurovereenkomst.