Focus op rendement van uw kantoorbelegging
De aantrekkingskracht van uw kantoorobject op eindgebruikers bepaalt uw rendement. Inspelen op trends is daarom essentieel. Eindgebruikers beschouwen hospitality en duurzaamheid inmiddels als basisvereisten. De mogelijkheid om nieuwe kantoorconcepten door te voeren of zelfs een Healthy Office van uw gebouw te maken, blijven een uitdaging voor bestaand vastgoed. Met onze kennis van eindgebruikerswensen denken wij graag met u mee over de vormgeving van verhuur- en vastgoedmarketing, het opzetten van servicegericht vastgoedmanagement of het verbeteren van de technische condities van uw gebouw. Altijd in het licht van een passende transactie, of dit nu verhuur is of een gestructureerde aanpak een beleggingstransacties.

Een optimale financiering van uw kantoorvastgoed
U wilt bij de aankoop van een nieuwe kantoorruimte of herfinanciering van uw bestaande kantoorportefeuille een integraal advies. Verschillende constructies voor financiering zijn van belang met hun specifieke voorwaarden, zoals de kosten of lengte van het contract en vaak ook de verduurzaming van uw vastgoed. Het is daarom essentieel dat u in een vroeg stadium advies krijgt over de mogelijkheden voor uw financieringsbehoefte. Ons team van financieringsexperts heeft een groot netwerk en toegang tot de (internationale) kapitaalmarkt. Wij zorgen voor de beste financieringscondities en begeleiding tijdens het financieringsproces. Het advies is efficiënt en bespaart u daarom tijd. Dit biedt u als eigenaar of belegger van kantoorvastgoed enorme voordelen. Wilt u advies over het (her)financieren van uw kantoorvastgoed, maak kennis met onze financieringsspecialisten.

Onze diensten

Wij arrangeren vastgoedfinancieringen voor ieder commercieel vastgoed, van kantoren, industrieën logistiek, winkelpanden, woningen tot hotels. Regelen de juiste (her)financiering en besparen u tijd.
Uw vastgoed beter verhuurbaar maken: een ontwikkelplan met technische, bouwkundige, financiële én commerciële onderbouwing.
Een 5-sterren service voor huurders en bezoekers in gebouwen met een bijzondere uitstraling.
Commercieel vastgoed in alle vastgoedsectoren, inclusief wooncomplexen, getaxeerd door een deskundig, betrouwbaar en gespecialiseerd team.
Proactief vastgoedmanagement met de zekerheid van een succesvolle exploitatie en rendement op uw belegging.
Optimale verhuuroplossingen door onze unieke combinatie van actuele marktinformatie, een duidelijke toekomstvisie op uw vastgoed en ervaring in verhuurprocessen.
Uw vastgoedbelegging verkopen tegen de beste voorwaarden en condities.                                                                                                                                                   
Begeleiding bij het verkrijgen van het internationaal erkende WELL-certificaat, de enige standaard ter wereld voor organisaties en gebouwen die een gezonde werkomgeving garandeert.