Wetenschappelijk onderbouwde oplossingen

 
Succesvolle mensen vormen het economisch succes van een organisatie. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat een gezonde en gelukkige medewerker het beste uit zichzelf wil halen en dit uit zich in een groter prestatievermogen.

Bijdragen aan onderzoek en debat over dit actuele onderwerp

 
Als één van de founding fathers, zijn wij sinds 2016 lid van het Blue Building Instituut. Daarnaast zijn we sinds 2014 betrokken bij de wereldwijde campagne Better Places for People onder leiding van de World Green Building Council. 

Onze diensten

Een praktische toepassing van inzichten op het gebied van gezondheid en welzijn om het menselijk potentieel in de werkomgeving beter te benutten.
Huisvesting met een huurcontract dat optimaal aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie en bedrijfsprocessen.
De optimale combinatie van financiën, gebouw en gebruik van de ruimte. Uw corporate vastgoedportefeuille moet het fundament van de strategie van uw organisatie zijn.
Proactief vastgoedmanagement met de zekerheid van een succesvolle exploitatie en rendement op uw belegging.
Begeleiding bij het verkrijgen van het internationaal erkende WELL-certificaat, de enige standaard ter wereld voor organisaties en gebouwen die een gezonde werkomgeving garandeert.
Een fusie, reorganisatie of radicale cultuurshift: als je organisatie ingrijpend verandert, is het belangrijk dat je werkplek meebeweegt. We onderzoeken welk concept het beste aansluit bij je organisatie, en ondersteunen je bij de implementatie.

Interessant voor u?

Healthy Offices QuickScan

Benieuwd hoe uw kantoor welzijn, gezondheid, én prestatievermogen van medewerkers ondersteunt?

WELL Building Standard moet de wereld veroveren

Tim Habraken over de WELL Building Standard in VV+

WELL Accredited Professionals

Maak kennis met Terry Mak en Tim Habraken