Expertise in uw sector

Hotels

Kennis van de hotelmarkt, van hotelvastgoed en van de exploitatiemodellen voor uiteenlopende hotelconcepten. Ons internationale Hotel Investment Team heeft alle expertise in huis en ontsluit voor u een waardevol netwerk in de hotelvastgoedsector.

Kantoorbeleggingen

De toegenomen dynamiek op de Nederlandse kantorenmarkt vraagt om een heldere visie op kantoorvastgoed. Met kennis van zowel de eindgebruiker als de vastgoedsector en onze internationale ervaring laten wij u zien wat u met uw beleggingen kunt bereiken.

Kantoorhuisvesting

Een kantoor moet uw organisatiedoelstellingen ondersteunen. Onze integrale aanpak geeft inzicht, energie en vertrouwen om de optimale werkomgeving te creëren.

Logistiek en industrieel vastgoed

Industrieel en logistiek vastgoed heeft geen geheimen voor ons. We weten dat de juiste uitwerking en timing van een ontwikkeling of transactie cruciaal zijn. Onze kennis en ervaring zijn de basis voor onze integrale aanpak maken voor u het verschil.

Winkels en winkelcentra

Onze specialisten werken samen met (internationale) retailers en beleggers in winkelvastgoed. Hierbij staan actuele, volledige kennis van de sector en een snelle, integrale aanpak altijd voorop.

Woningbeleggingen

Door onze ruime kennis en ervaring in de dynamische woningsector bent u verzekerd van solide en integraal advies over uw huidige én toekomstige woningbeleggingen.

Zorgvastgoed

Als consultant van zorginstellingen en commerciële vastgoedpartijen zijn wij dagelijks actief in de zorgsector. Wij kennen uw sector en kunnen hierdoor een waardevolle bijdrage leveren aan het beheer en de optimalisatie van uw vastgoedportefeuille.

Expertise in actuele trends

Duurzaamheid

Duurzame gebouwen zijn aantrekkelijker voor eindgebruikers en blijven beter verhuur- en verkoopbaar. Wij denken graag met u mee over de strategische richting en de concrete invulling van uw duurzame ambities.

Global Capital

Volatiele financiële markten vormen het decor van wereldwijde kapitaalstromen. Inzicht in de kapitaalstromen gerelateerd aan commercieel vastgoed is een meerwaarde bij het bepalen van de meest aantrekkelijke investeringsmogelijkheden.

Healthy Offices

Wij geloven dat gezonde en gelukkige medewerkers en het economisch succes van organisaties nauw met elkaar verbonden zijn. Een gezonde werkomgeving draagt bij aan de productiviteit, het comfort en welzijn van medewerkers.

Innovatie

Innovaties zijn pas écht waardevol als deze matchen met uw behoefte. Ontdek wat onze data en tools voor u kunnen betekenen.

Transformatie van vastgoed

Steeds vaker kiezen eigenaren voor transformatie van vastgoed om het weer aantrekkelijk te maken voor eindgebruikers. Maar hoe weet u of deze oplossing ook bij uw object past? En welke concrete mogelijkheden heeft u?