Taking care of your real estate
Zorgvastgoed moet in de eerste plaats aansluiten op de behoefte van uw zorgcliënt en een efficiënt middel zijn in de zorgexploitatie. Het Nederlandse zorglandschap verandert bovendien snel. Als zorginstelling bent u nu zelf verantwoordelijk voor uw huisvestingskosten en hierdoor heeft vastgoed een grotere bedrijfseconomische impact. Een gedegen vastgoedbeleid en een doordachte visie zijn daarom essentieel. Wij hebben ruime ervaring in de advisering van zowel zorginstellingen als beleggers in zorgvastgoed. Hierdoor kennen we de trends, kansen en bedreigingen in de sector en weten wij welke wet- en regelgeving belangrijk is voor vastgoedtransacties. 

Onze diensten

Commercieel vastgoed in alle vastgoedsectoren, inclusief wooncomplexen, getaxeerd door een deskundig, betrouwbaar en gespecialiseerd team.
Uw vastgoed beter verhuurbaar maken: een ontwikkelplan met technische, bouwkundige, financiële én commerciële onderbouwing.
Uw vastgoedbelegging verkopen tegen de beste voorwaarden en condities.                                                                                                                                                   
Deskundige advisering voor de eindgebruiker én de belegger, gefocust op het beste transactieresultaat en een solide, toekomstige samenwerking voor beide partijen.     
Vakkundig management van uw bouwproject met een uitstekende uitvoering en een vlekkeloze oplevering als resultaat.
Beoordeling en analyse van uw vastgoed op technisch, milieukundig, commercieel en juridisch gebied voor uw aan- of verkooptransactie.
Volledig en snel inzicht in de financiële aspecten, verhuurbaarheid en waardeontwikkeling van nieuw te verwerven of te herontwikkelen vastgoed.
Optimale verhuuroplossingen door onze unieke combinatie van actuele marktinformatie, een duidelijke toekomstvisie op uw vastgoed en ervaring in verhuurprocessen.
Integraal advies bij de uitbreiding van uw vastgoedportefeuille in lijn met uw beleggingsstrategie en proactieve begeleiding van het aankoopproces.                     
Proactief vastgoedmanagement met de zekerheid van een succesvolle exploitatie en rendement op uw belegging.
Hoogwaardige kennis van gebouw en techniek, toegepast door pragmatische adviseurs, gericht op de waarde van de belegging.                                                                  

Interessant voor u?

Zorginstellingen en beleggers slaan steeds vaker handen ineen

Beleggingsvolume H1 2017 komt uit op €233 mio

Vastgoedbelegger ontdekt ouderen en zieken

Investeringen in zorgvastgoed in korte tijd verdrievoudigd.

Taking care of your real estate

CBRE slaat brug tussen zorgsector en vastgoedland.

Zorgvastgoed biedt volop kansen voor beleggers

Zorgvastgoed groeit komende jaren uit tot volwaardige beleggingscategorie.