Understanding retail
Het veranderende winkelgedrag van consumenten is een enorme uitdaging voor retailers. Het effect is zichtbaar in het winkellandschap. Wij onderzoeken de trends en vertellen wat de impact is op retailers, beleggers en hun vastgoedbehoeften. We kennen ieder detail van de Nederlandse retailmarkt en weten wat de invloed is van internationale ontwikkelingen. Kenmerkend zijn onze internationale reikwijdte en samenwerking met wereldwijde retailers, waardoor wij veel voor Nederlandse retailpartijen kunnen betekenen.

Vertrouwde adviseur
Met onze integrale aanpak adviseren wij eigenaren van winkelruimte over verhuur, verkoop of bouwkundige upgrading. We waarderen, beheren en begeleiden aan- en verkooptransacties van shoppingcentres. En zijn de vertrouwde adviseur van kleine retailers en grote retailketens in hun selectie en huurproces van de winkel die bepalend is voor hun succes.

 

Onze diensten

Optimale verhuuroplossingen door onze unieke combinatie van actuele marktinformatie, een duidelijke toekomstvisie op uw vastgoed en ervaring in verhuurprocessen.
Uw vastgoedbelegging verkopen tegen de beste voorwaarden en condities.                                                                                                                                                   
Commercieel vastgoed in alle vastgoedsectoren, inclusief wooncomplexen, getaxeerd door een deskundig, betrouwbaar en gespecialiseerd team.
Huisvesting met een huurcontract die optimaal aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie.
Uw vastgoed beter verhuurbaar maken: een ontwikkelplan met technische, bouwkundige, financiële én commerciële onderbouwing.
Daadkrachtig beheer van winkelcentra met een sterke focus op huurderstevredenheid en aantrekkingskracht op bezoekers.

Interessant voor u?

Understanding Retail Destinations

Raadpleeg ons internationale platform voor data en inzichten van alle relevante winkelgebieden wereldwijd.

Maison de Bonneterie

Nieuwe allure voor monumentale panden in Amsterdam en Den Haag.

Winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Ambitieuze renovatie waarbij kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.