Understanding the logistics business
Nederland heeft een belangrijke logistieke positie in Europa. Logistieke dienstverleners moeten inspelen op fijnmazige distributie binnen Nederland én aansluiting houden met het internationale netwerk. Wij kennen het competitieve karakter van uw sector en zetten ons in voor het verstevigen van uw positie. Met ons inzicht in de wisselwerking tussen internationale en lokale vastgoedmarkten, kunt u rekenen op deskundige begeleiding van al uw logistieke vastgoedprocessen. Wij weten welke factoren bepalend kunnen zijn voor een succesvolle transactie in logistiek vastgoed. Van ontwikkelingsadvies tot transactiemanagement, u kunt rekenen op onze betrokken en doelgerichte aanpak.

Onze diensten

Uw vastgoedbelegging verkopen tegen de beste voorwaarden en condities.                                                                                                                                                   
Integraal advies bij de uitbreiding van uw vastgoedportefeuille in lijn met uw beleggingsstrategie en proactieve begeleiding van het aankoopproces.                     
Beoordeling en analyse van uw vastgoed op technisch, milieukundig, commercieel en juridisch gebied voor uw aan- of verkooptransactie.
Deskundige advisering voor de eindgebruiker én de belegger, gefocust op het beste transactieresultaat en een solide, toekomstige samenwerking voor beide partijen.     
Optimale verhuuroplossingen door onze unieke combinatie van actuele marktinformatie, een duidelijke toekomstvisie op uw vastgoed en ervaring in verhuurprocessen.
Huisvesting met een huurcontract die optimaal aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie.

Interessant voor u?

Up in the air

Verticale oplossingen voor logistiek vastgoed steeds populairder in Europa.

MarketView: Logistics (H1 2016)

Leegstand logistiek vastgoed daalt voor het eerst onder de 5%