At the heart of the hospitality business
Het hotelbezoek in Nederland neemt de laatste jaren toe, zowel van toeristen als zakelijke bezoekers. Dit zorgt ervoor dat de aandacht van buitenlandse hotelketens en beleggers in hotelvastgoed toeneemt. Ons internationale Hotel Investment Team begeleidt u in deze veelomvattende, complexe materie en geeft u inzicht in de hotelbusiness, de spelers en de trends om op in te spelen.

Van strategische positionering tot dagelijkse begeleiding van een hotel in ontwikkeling
We bieden inzicht in belangen en doelstellingen van alle betrokken partijen. We werken hierbij samen met de hoteleigenaar en zijn concept, de operator, de ontwikkelaar, gemeenten en financiers. Deze kennis vertalen wij naar de juiste contractvormen en succesvolle bedrijfsvoering van een hotel.

Onze diensten

Uw vastgoedbelegging verkopen tegen de beste voorwaarden en condities.                                                                                                                                                   
Beoordeling en analyse van uw vastgoed op technisch, milieukundig, commercieel en juridisch gebied voor uw aan- of verkooptransactie.
Uw vastgoed beter verhuurbaar maken: een ontwikkelplan met technische, bouwkundige, financiële én commerciële onderbouwing.
Optimale (her)financiering van uw vastgoed in een transparant proces door specialisten in vastgoedfinanciering die middenin de internationale financieringsmarkt staan.
Deskundige advisering voor de eindgebruiker én de belegger, gefocust op het beste transactieresultaat en een solide, toekomstige samenwerking voor beide partijen.     
Volledig en snel inzicht in de financiële aspecten, verhuurbaarheid en waardeontwikkeling van nieuw te verwerven of te herontwikkelen vastgoed.
Integraal advies bij de uitbreiding van uw vastgoedportefeuille in lijn met uw beleggingsstrategie en proactieve begeleiding van het aankoopproces.                     
Hoogwaardige kennis van gebouw en techniek, toegepast door pragmatische adviseurs, gericht op de waarde van de belegging.                                                                  
Commercieel vastgoed in alle vastgoedsectoren, inclusief wooncomplexen, getaxeerd door een deskundig, betrouwbaar en gespecialiseerd team.