Spacesizing: zoeken naar de ideale mix

Spacesizing: zoeken naar de ideale mix

Lege werkvloeren, daar moet je iets mee. Alléén besparen op werkplekken is zeker een oplossing, maar ook riskant. Lees daarom eerst waar je rekening moet houden bij een hybride werkplekstrategie.

Succesvolle bedrijfsverhuizing

 

Er is besloten: het is tijd voor een nieuw hoofdstuk op een nieuwe locatie. Bijvoorbeeld een ander kantoor, een nieuwe winkel of een logistiek centrum in een andere stad. De toekomstige huisvesting sluit beter aan bij de klant en de markt, is beter bereikbaar, biedt plaats aan meer (of juist minder) medewerkers en duurzame ambities kunnen op de nieuwe locatie eindelijk worden waargemaakt.
Werkplek inrichting

 

Het is tijd om te komen tot een passende inrichting van de ruimte. Het doel in alle gevallen: een zo prettig mogelijke plek creëren voor medewerkers, klanten en andere gebruikers. Om vierkante meters goed te benutten onderzoeken we onder meer hoe medewerkers het liefst werken. We bespreken duurzame ambities en stellen vast welke rol technologie gaat spelen.


 

Ook wij zelf zijn recentelijk verhuisd

The Core is onze nieuwste vestiging in het Schinkelgebied in Amsterdam. Hier brengen we de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, technologie, samenwerken en gezondheid tot leven. Het interieurdesign krijgt internationale erkenning: het won twee Frame Awards voor 'Large Office of the Year 2020'. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op! Wil jij een kijkje nemen in ons kantoor?

OplossingenZodra plannen vorm krijgen, wordt het tijd om deze ook te realiseren. Samen kunnen we kijken naar onderstaande oplossingen. Als je wilt blijven we betrokken totdat je helemaal tevreden bent.

 


De gezondheid van jouw medewerkers in het gebouw

 

Een interieur dat past bij jullie imago, visie en identiteit

Het plan: tijd en budget Jouw medewerkers en bezoekers enthousiast maken 

Een eventuele verhuizing uit handen nemen