• Versterkende factor van uw bedrijfsprocessen
  • Financiële opstelling voor de toekomst
  • Effectief sturingsmiddel

Versterkende factor van uw bedrijfsprocessen

 
Heldere businesscases geven inzicht in de mate waarin uw vastgoed uw bedrijfsprocessen ondersteunt en in welke fase van Corporate Real Estate Management uw organisatie zich bevindt. Samen bekijken we in hoeverre dit past bij uw portefeuille en doelstellingen. Een multidisciplinair team werkt verschillende concrete huisvestingsscenario’s uit die volledig onderbouwd zijn op functioneel, technisch en financieel vlak.

Financiële opstelling voor de toekomst

 
Analyse van alle kosten van uw huidige huisvesting en een vergelijking met die van andere organisaties. Is uw kostenniveau marktconform voor het type gebouw waarin u kantoor houdt? Voor de branche waarin u actief bent? Voor de wijze waarop u de ruimte gebruikt? Onze nieuwe Performance Index levert u een benchmark met waardevolle inzichten op, waarmee u doelstellingen voor de toekomst kunt formuleren.

Effectief sturingsmiddel

 
Met een internationale portefeuille is het soms een uitdaging om grip te houden op lokaal niveau. Bij CBRE heeft u één lokaal aanspreekpunt met de voordelen van een internationaal netwerk van 200 strategisch consultants wereldwijd. Specifiek voor eindgebruikers met complexe vastgoedportefeuilles ontwikkelen wij nuttige, innovatieve tools en adviesproducten, zoals CBRE BOSS. Dit systeem geeft gedetailleerd benchmarkinzicht van ieder object in een portefeuille, ongeacht haar geografische spreiding.

Expertise in uw sector en actuele trends

Kantoren

Interessant voor u?

Spencer Stuart

Spencer Stuart

Een vertaling van Amerikaans design naar Nederlandse standaarden
Xerox

Xerox

Multidisciplinaire aanpak bij heronderhandelingen huurcontracten

Verhuizen of blijven?

Slechts 1 op de 10 bedrijven verhuist na aflopen huurovereenkomst.