redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Projectmanagement uitbesteden

Of je nu een bedrijfspand laat bouwen of verhuist naar een bestaand kantoor: bij een huisvestingswissel komt er veel op je af. We ondersteunen je tijdens dit complexe proces.

$name$name$name$name

We zijn scherp op budget, inkoop en planning, sturen stakeholders aan en adviseren bij belangrijke beslissingen. Wil je verduurzamen? Dan denken we met je mee over slimme groene investeringen. Zo zorgen we dat iedereen in het juiste tempo naar het best mogelijke resultaat toewerkt.


Persoonlijk projectmanagement


Een succesvol huisvestingsproject begint bij een soepele samenwerking tussen alle betrokken partijen. Daarom werk je bij CBRE met een eigen, dedicated projectmanagementteam. Dat schept vertrouwen en voorkomt ruis op de lijn. In overleg met jou coördineert het team de communicatie met de juiste stakeholders, zoals de aannemer, installateur en architect. Ook bereiden ze je inhoudelijk voor op belangrijke beslismomenten, zodat je weloverwogen besluiten neemt.


Strakke regie


Het projectmanagementteam houdt ook je planning en budget scherp in de gaten. Dreigt een van de twee uit de pas te lopen, dan brengen ze je hier ruim op tijd van op de hoogte. Daarnaast denken onze specialisten actief met je mee om toch binnen de projectkaders te blijven. Misschien kun je door slimmer in te kopen, efficiënter te plannen of anders te prioriteren, alsnog kosten besparen. Zijn je wensen niet realistisch? Ook dan geven onze projectmanagers het aan.


Zekerheid vooraf


CBRE is een van de weinige commercieel vastgoedspecialisten in Nederland met een cost management-team. Dit team rekent vooraf je plannen door, zodat je vanaf dag één exact weet welke kosten je kunt verwachten. Ook adviseren ze over je inkoopprocessen: ga je voor een hoofdaannemer, of is het slimmer om verschillende ‘pakketjes’ in te kopen? Alle berekeningen en adviezen zijn gebaseerd op een uitgebreide dataset met inkoopgegevens. Gecalculeerd inkopen dus.


"Het is CBRE gelukt om volledig volgens planning te leveren, ondanks onverwachte veranderingen in het proces. Daaruit blijkt dat ze een groot netwerk en veel marktkennis hebben."
Angie Smets, studio director en executive producer bij Guerrilla Games

Interessant voor u?

Guerrilla vindt een nieuw thuis in het oude Telegraafgebouw

Guerrilla vindt een nieuw thuis in het oude Telegraafgebouw

Case Study
Guerrilla verhuist naar een karakteristiek pand, dat we in co-creatie omvormden tot een bruisende plek die het creatieve proces van Guerrilla in alles ondersteunt.
Case Study

Gerelateerde diensten

Dankzij corona raken verschillende werktrends in een stroomversnelling. Je kantoor krijgt hierdoor blijvend een andere functie. Afwisselend thuis en op kantoor werken, is de nieuwe standaard. CBRE begeleidt je naar een hybride werkplekstrategie waarin je kantoor weer waarde toevoegt.
Verhuis je naar een nieuw kantoor of is het huidige interieur niet meer van deze tijd? Dan ontwikkelt onze full-service designstudio samen met jou een nieuw concept.
Je huisvestingswensen veranderen, net als de omstandigheden waarin je bedrijf opereert. Wat er ook gebeurt, je huisvesting moet jouw organisatie blijven helpen om optimaal te presteren. Samen met jou evalueren we je huisvestingsportefeuille.
Loopt je huurcontract af, dan is dat een logisch moment om je huisvesting te evalueren. Voldoet alles nog aan je eisen? Wil je extra ruimte huren, afstoten, of kun je toch beter verhuizen? We helpen je de best passende huisvestingoplossing te vinden.
Een fusie, reorganisatie of radicale cultuurshift: als je organisatie ingrijpend verandert, is het belangrijk dat je werkplek meebeweegt. We onderzoeken welk concept het beste aansluit bij je organisatie, en ondersteunen je bij de implementatie.
giel-nederhorst-associate-director-project-management
Giel Nederhorst
Associate Director
+31 20 204 41 77
reinier-du-plessis-projectmanagement-profiel
Reinier Du Plessis
Associate Director Cost Management
+31 611560769