Dankzij corona raken verschillende werktrends in een stroomversnelling. Kantoren zullen dan ook blijvend een andere inrichting en functie krijgen.
  • Sterke regie en hoogwaardig advies
  • Rust en overzicht in deze drukke periode met onze gestructureerde aanpak
  • Beste start op een nieuwe werkplek

Sterke regie en hoogwaardig advies

 
Daadkrachtig en alles omvattende sturing en advisering, scherpe en onafhankelijke inkoop en verantwoordelijkheidsgevoel om uw project binnen de afgesproken tijd en het voorgelegde budget te realiseren. Door efficiënt ingerichte en gecertificeerde processen (ISO 14001, ISO 9001) en een professionele inkoopadministratie heeft u inzicht in alle facilitaire kosten. We betrekken u in dit proces en houden u op de hoogte van tussentijdse resultaten, zodat u weloverwogen besluiten kunt nemen.

Rust en overzicht in deze drukke periode met onze gestructureerde aanpak

 
Met ruim 20 jaar ervaring in huisvestingsprojecten weten we hoe belangrijk een goed afgebakende planning, transparante controles, opleverprotocollen en veiligheid op de bouw zijn. Onze gespecialiseerde sitemanagers zorgen voor een heldere projectstructuur, projectplan op maat, gedetailleerde planning, budget en voortgangsrapportages. Alles online toegankelijk en real-time inzichtelijk via ons Online Projectmanagement Systeem. Concrete service level agreements (SLA) bewaken de beoogde kwaliteit en zorgen ervoor dat onvoorziene risico’s vermeden kunnen worden. Standaard checklists werken we uit tot een maatwerk-draaiboek en verhuisinstructies die op uw organisatie zijn toegesneden.

Beste start op een nieuwe werkplek

 
De verhuizing naar uw nieuwe locatie moet perfect voorbereid en soepel verlopen, zodat het geen hinder voor uw medewerkers oplevert. Een facilitaire checklist, verhuisplan en –instructie; wij begeleiden en informeren uw medewerkers daarom gedurende het gehele project.

Expertise in uw sector en actuele trends

Kantoren

Interessant voor u?

Xerox

Xerox

Multidisciplinaire aanpak bij heronderhandelingen huurcontracten
Spencer Stuart

Spencer Stuart

Een vertaling van Amerikaans design naar Nederlandse standaarden