• Verbindende factor tussen uw organisatie, de markt en ieder vastgoedspecialisme
  • Eén aanspreekpunt voor al uw vastgoedaangelegenheden
  • Gestructureerd transactiemanagement voor het beste resultaat

Verbindende factor tussen uw organisatie, de markt en ieder vastgoedspecialisme

 
Met alle vastgoed- en huisvestingsdisciplines onder één dak, benaderen wij uw vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken. Om uw strategische doelen en kernactiviteiten te vertalen naar de best passende vastgoedoplossing willen we uw organisatie graag goed leren kennen. Uiteraard streven we hierbij naar een snel en efficiënt verloop van het project met een eindresultaat van de hoogste kwaliteit.

Eén aanspreekpunt voor al uw vastgoedaangelegenheden

 
Ondersteuning, coaching , uw financiële administratie of het beheer overnemen. Door onze ruime ervaring met portefeuillebeheer voor eindgebruikers, weten wij hoe we het zo efficiënt mogelijk en met zo min mogelijk risico’s kunnen uitvoeren. Uitgangspunt hierbij is realisatie en management van een 100% accurate database.

Gestructureerd transactiemanagement voor het beste resultaat

 
Voor het afstoten van vastgoed in eigendom werken wij volgens het Managing Agent model, een naadloze en resultaatgerichte koppeling tussen uw processen, uw governanceregels en de lokaal benodigde kennis. U profiteert hiermee van ons (internationale) netwerk en voldoet volledig aan de regelgeving voor uw organisatie. Gestructureerde managementrapportages geven u de mogelijkheid om direct te sturen in de verschillende verkooptrajecten en stakeholders te allen tijde op detailniveau te informeren.

Expertise in uw sector en actuele trends

Kantoren