Spacesizing: zoeken naar de ideale mix

Spacesizing: zoeken naar de ideale mix

Lege werkvloeren, daar moet je iets mee. Alléén besparen op werkplekken is zeker een oplossing, maar ook riskant. Lees daarom eerst waar je rekening moet houden bij een hybride werkplekstrategie.

Aanleidingen

 

Wensen van medewerkers en klanten veranderen, net als de bereikbaarheid van een locatie. Er worden meer en meer (duurzaamheids)eisen gesteld aan gebouwen, organisaties groeien of krimpen en de sector waarin jullie actief zijn verandert. Kortom: er zijn genoeg aanleidingen mogelijk om jullie huisvesting onder de loep te nemen.

Betrouwbare inzichten

 

Om tot betrouwbare en weloverwogen inzichten te komen duiken we in de cijfers. We kijken naar reistijden van medewerkers, veranderingen binnen jullie sector, de bezetting van werkplekken, markttrends, ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, technologie en gezondheid en natuurlijk naar de stip aan de horizon van jullie organisatie.

Op basis van deze gegevens beoordelen we de bestaande huisvesting en verkennen wat er eventueel meer mogelijk is op een andere plek. Met onze eigen Data360-software maken we de potentie van verschillende locaties inzichtelijk.

Creative Camp

Wat jullie situatie ook is, graag onderzoeken we samen hoe we alles uit jullie kantoor of zorgcomplex kunnen halen. Wat maakt dat een winkellocatie of logistiek centrum voldoet? En welke veranderingen verwacht je op lange en korte termijn? Samen gaan we, bijvoorbeeld in de vorm van een Creative Camp, op zoek naar antwoorden.

OplossingenZodra plannen vorm krijgen, wordt het tijd om deze ook te realiseren. Samen kunnen we kijken naar onderstaande oplossingen. Als je wilt blijven we betrokken totdat je helemaal tevreden bent.

 


Een geschikte nieuwe locatie zoeken

 

Werkstrategie ontwikkelen

 

Een passend interieur ontwerpen

 

Projectmanagement op locatie verzorgen

 

Verhuizing uit handen nemen

 

Contractonderhandelingen