Inventarisatie

Stap één is het maken van een inventarisatie, bijvoorbeeld aan de hand van een Creative Camp. Samen bepalen we wat er in jullie organisatie speelt en waar behoeftes liggen. Wat gebeurt er in de markt? Wat willen klanten en bezoekers? Wat betekent ‘fijn werken’ voor jullie? En wat zijn de toekomstplannen? We duiken in de cijfers en gaan eventueel in gesprek met medewerkers. Op basis van al deze informatie schetsen we de ideale toekomstige werkomgeving. Het werkplekconcept dat daaruit ontstaat vormt de blauwdruk voor een nieuwe huisvestingsvisie of zelfs een nieuw interieurontwerp.

Visie

Zodra er een visie ligt, helpen we natuurlijk graag bij het realiseren van de plannen. Denk hierbij aan het ontwerp van een passend interieur en de realisatie ervan. Natuurlijk op tijd en binnen budget. Uiteraard vertellen we medewerkers en bezoekers alles over het hoe en waarom van de veranderingen, zodat zij straks als alles af is net zo enthousiast zijn over het nieuwe jasje als de bedenkers van het plan.

SolutionsOK, so your plans have been finalised: it's time to put them into practice. Together we can look at the several options below. If you want us to, we'll stay by your side until you are 100% satisfied.

 


Office accommodation that is tailored to both the wishes and the health of the building's users

 

An interior that fits the image, the vision and the identity of your organisation

The plan: time and budget

 

Sparking the enthusiasm of your employees and your visitors

 

Worry-free relocation experience