Iedere organisatie een eigen verhaal

Iedere organisatie heeft een eigen verhaal en identiteit. Om een interieurontwerp te maken dat bij u past, vinden wij het belangrijk om uw organisatie echt te leren kennen. Het resultaat is een aansprekend en creatief ontwerp, waarin uw organisatie zich herkent.

Een interieurontwerp dat werkt

Een goed interieurontwerp is mooi op zichzelf, maar het ontwerp moet ook werken. Onze architecten en tekenaars werken dagelijks samen met projectmanagers, kostendeskundigen en technische specialisten en zorgen ervoor dat de ontwerpen ook naadloos aansluiten bij uw budget en planning.

Wilt u een partner in alle fasen van het interieurontwerp?

Van concept ontwerp tot en met de esthetische bouwbegeleiding en in alle fasen daartussen. Wij begeleiden u in ieder stadium van het proces. Samen met u en uw organisatie werken wij aan de optimale werkomgeving.
 

The Core - practice what you preachDe manier waarop we werken verandert. In The Core, ons nieuwe hoofdkantoor in het Schinkelgebied in Amsterdam, brengen we de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid, technologie, samenwerken en gezondheid tot leven. In alle vier de zones – het CBRE Café, het Client Lab, de Werkplaats en de Bibliotheek – staat de beleving van de gebruikers centraal. Het interieurdesign krijgt internationale erkenning: het won twee Frame Awards voor ‘Large Office of the Year 2020’.

Oracle

Sinds juni 2017 heeft Oracle een prachtig nieuw kantoor aan de Nieuwevaart in Amsterdam.

Mazars

Een nieuw hoofdkantoor in Rotterdam. Een functioneel en efficiënt gebouw dat aansluit op de identiteit van Mazars en waar een nieuw werkplekconcept kan worden gerealiseerd.

Asics

Nieuw hoofdkantoor voor Asics in Hoofddorp 2e helft 2018 gereed.

Credit Exchange Groep

Mede dankzij de marktkennis en het uitgebreide netwerk van CBRE heeft CEG een nieuw kantoor op een prominente locatie in Rotterdam.

Healthy Offices

In een gezondere werkomgeving voelen we ons niet alleen beter, we presteren er ook beter door! Lees erover in ons baanbrekende onderzoek.