Onze diensten

Enterprise facility management

Een integraal pakket van facilitaire en technische services zodat de werkomgeving van uw medewerkers soepel en veilig functioneert.

WELL-certificering

Begeleiding bij het verkrijgen van het internationaal erkende WELL-certificaat, de enige standaard ter wereld voor organisaties en gebouwen die een gezonde werkomgeving garandeert.

Interieurarchitectuur

Creatieve en functionele designs voor een optimale werkomgeving waarin uw doelstellingen en identiteit centraal staan.

Huren en heronderhandeling

Huisvesting met een huurcontract die optimaal aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie.

Projectmanagement

Bij de oplevering van uw nieuwe kantoor staan efficiënt ingerichte processen, kostenverlaging en klanttevredenheid voorop. Of het nu gaat om de oplevering van uw inbouwpakket, kantoorinrichting of een geheel nieuw kantoor, wij realiseren het volgens afspraak.

Strategisch huisvestingsadvies

De optimale combinatie van financiën, gebouw en gebruik van de ruimte. Uw corporate vastgoedportefeuille moet het fundament van de strategie van uw organisatie zijn.

Workplace strategieën

Toekomstbestendige kantoorconcepten die volledig gefocust zijn op uw organisatie en het optimaal functioneren van uw medewerkers.

Healthy Offices Quickscan

Een praktische toepassing van inzichten op het gebied van gezondheid en welzijn om het menselijk potentieel in de werkomgeving beter te benutten.

Portfolio- en transactieservices

Uw businesspartner voor internationaal transactiemanagement, contractbeheer en de financiële administratie van de vastgoedportefeuille. Eén ingang voor alle vastgoedexpertises.