Wereldwijd kapitaal binnen handbereik

 
De markt voor vastgoedbeleggingen is meer dan ooit een complex, internationaal speelveld. Hieraan kunnen deelnemen vergt meer dan alleen een groot relatienetwerk. Het gaat om de persoonlijke relatie met de juiste personen die beslissingsbevoegd zijn. Hun financiële doelstellingen en beleggingsstrategie kennen, weten hoe zij hun portefeuille willen uitbreiden of afstoten. Door hechte persoonlijke relaties die CBRE consultants wereldwijd hebben met beleggers op alle niveaus, weten wij als geen ander waar kapitaal beschikbaar is. En welke aspecten bepalend zijn om uw vastgoed onder de aandacht te brengen bij het internationale kapitaal.

Gestructureerd proces, maximaal resultaat, minimaal executierisico

 
Op basis van de propositie ontwerpen wij een op maat gemaakt verkoopproces dat door een ervaren, toegewijd team vanaf dag 1 voortvarend wordt uitgewerkt. Wij begrijpen dat goede timing en minutieuze voorbereiding het succes van de verkoop bepalen. Onze verkoopprocessen zijn daarom helder gestructureerd, waarin wij niets aan het toeval overlaten. Wij laten ons (internationale) netwerk voor u werken, bereiden iedere fase van het marketing- en verkoopproces tot in detail voor en zorgen voor een compleet commercieel, technisch en juridisch verkoopdossier in de dataroom. We sluiten zoveel mogelijk risico’s op voorhand uit om het verkoopproces soepel te laten verlopen, tot en met de officiële overdracht.

 

Groot verkoopteam, gespecialiseerd in alle sectoren

 
Onze gestructureerde aanpak zien veel beleggers als noodzaak in een sterk concurrerende markt. Wij hebben daarom voor Nederlandse begrippen een groot team, waardoor wij vele uiteenlopende verkooptrajecten tegelijkertijd en in korte tijd kunnen uitvoeren. Van onderscheidende waarde voor onze relaties is onze diepgaande kennis van alle vastgoedsectoren en onze gespecialiseerde sectorteams voor beleggingen in kantoren, retail, logistiek, hotels, zorg- en woningcomplexen.

  • Uitgebreide kennis van en grip op wereldwijde kapitaalstromen. Download onze Capital Flows app.
  • Indrukwekkende track record met verkooptransacties voor single assets en portefeuilles in alle vastgoedsectoren
  • Integrale expertise volledig gericht op verkoop van vastgoed: van portefeuille-analyse naar verkooppropositie, samenstellen marketingmaterialen, uitvoeren (technische) verkoop due diligence, benaderen kandidaat-kopers en volledige begeleiding tot en met de overdracht.

Expertise in uw sector en actuele trends

Retail

Kantoren

Woningen

Hotels

Logistiek

Zorg