Concrete plannen voor vastgoed met potentie

 
Veel objecten die niet meer zijn te verhuren in de huidige staat, blijven lang leeg staan. Eigenaren die hun object willen verkopen, hebben te maken met een enorme hoeveelheid aan complexe vragen. U moet uw weg vinden in een wirwar van partijen en instanties om een stap verder te komen in het verkoopproces. CBRE geeft u snel en efficiënt inzicht in alle mogelijkheden voor herontwikkeling of renovatie. Hiermee wordt een leegstaand object, een object met potentie.

Unieke integrale advisering

 
Met een in-house team van commerciële, technische- en bouwkundige deskundigen en architecten stelt CBRE een volledige business case op waarin alle scenario’s worden onderzocht. Een concreet plan, volledig van opzet, inclusief een concept-ontwerp, bouwtijdinschatting en een analyse van kosten en toekomstige opbrengsten. Omdat we de markt door en door kennen, weten we wie potentiële kopers zijn en houden we in het transformatievoorstel rekening met hun wensen.

Efficiënt verkoopproces

 
Als marktleider in de verkoop van vastgoedbeleggingen bent u bij ons verzekerd van een goed gestructureerd verkoopproces. Onze specialisten zien enerzijds alle commerciële mogelijkheden in de markt, maar zijn ook getraind om de risico’s in kaart te brengen zodat u hierop kunt anticiperen. Zo bent u ervan verzekerd dat de opbrengst uit de verkoop maximaal is, en de risico’s en doorlooptijden zoveel mogelijk zijn beheerst.

  • Haalbaarheidsstudie naar alle renovatie- en transformatiemogelijkheden
  • Volledige verkoopbegeleiding, inclusief het opstellen van een juridisch dossier, marketingmiddelen en onderhandelingen
  • Bouwen van een business case, inclusief SWOT-analyse, commerciële mogelijkheden, bouwkundig/technische beoordeling en de uitwerking in concept-ontwerp en budget inclusief waarde-indicatie per scenario

Expertise in uw sector en actuele trends

Retail

Kantoren

Woningen

Hotels

Logistiek

Zorg