Snel, vakkundig en transactiegericht


In een aan- of verkoopproces geeft de technische due diligence inzicht in kosten en risico’s die gepaard gaan met het eigendom van vastgoed. Wat is er bijvoorbeeld te verwachten op het gebied van onderhoud en is voldaan aan alle wet- en regelgeving? Wij geven u snel en vakkundig het benodigde inzicht in een heldere rapportage. Deze kunt u als zekerstelling gebruiken voor de door u geplande transactie. Zo houdt u regie op de kwaliteit en timing van het proces.

Vertrouwde internationale standaard


De jarenlange ervaring van CBRE in aan- en verkoopprocessen van vastgoed heeft geleid tot TDD-rapporten van betrouwbare kwaliteit. Ze voldoen aan de vereisten van de RICS (Royal Institute of Chartered Surveyors) en zijn voor de internationale belegger een herkenbaar en vertrouwd document. Een technische due diligence door CBRE biedt zekerheid over de kosten en risico’s die bij de portefeuille of het object horen.

Gespecialiseerd due diligence team


Als marktleider in due diligence trajecten weten wij welke zaken van belang zijn voor de transactie. CBRE heeft een deskundig, separaat team dat zich alleen richt op technische due diligence (TDD). Hierdoor kunnen wij in korte tijd en adequaat grote portefeuilles in alle categorieën vastgoed beoordelen. We werken snel en efficiënt en zorgen dat voor de transactie alle aspecten benoemd en beoordeeld zijn.

  • Kwantificeren van kosten en risico’s gerelateerd aan onderhoud of technische gebreken
  • Technische, milieukundige, commerciële en juridische inspectie en rapportage conform RICS-vereisten t.b.v. aan- of verkoop
  • Snelle en vakkundige oplevering passend bij de beoogde transactie en transactiedatum
  • Betrouwbare rapportages van hoge kwaliteit, herkenbaar en vertrouwd door internationale beleggers


Expertise in uw sector en actuele trends

Logistiek

Kantoren

Retail

Interessant voor u?

Maison de Bonneterie

Maison de Bonneterie

Nieuwe allure voor monumentale panden in Amsterdam en Den Haag.
Adam Smith

Adam Smith

Nieuwe impuls om het voor nieuwe huurders weer aantrekkelijk te maken.

The Garden

Boegbeeld van duurzaamheid door optimale integrale dienstverlening.