Betrouwbare waardering door juiste onderbouwing

 
Een reële visie op de marktwaarde van uw vastgoed is essentieel. Het is het fundament voor uw vastgoedstrategie en alle beslissingen die daaruit voortkomen. Het geeft ook uw financiers het vertrouwen om de samenwerking met uw organisatie voort te zetten. Daarom onderbouwen wij onze taxaties met recente transacties van goed vergelijkbaar vastgoed. Wij putten daarbij natuurlijk uit gegevens uit het kadaster en van landelijke vastgoed-databanken. Maar uitzonderlijk waardevol zijn de diepgaande waardeanalyses die wij zelf opslaan in onze internationale database en in de grote database van ons eigen Researchteam.

Gedegen taxatierapport

 
Onze rapportages zijn zonder uitzondering van een zeer hoge kwaliteit. Ze zijn uitgebreid van opzet en goed leesbaar. De heldere opbouw van ons taxatierapport volgt de richtlijnen van gerenommeerde (internationale) instanties, zoals de RICS, de NRVT en de IPD. Alle elementen die van invloed zijn op de waarde van uw vastgoed zijn in ons rapport opgenomen. De omschrijving en de bijzonderheden van het object, de locatie en de referentieprojecten en we zetten een en ander af tegen de actuele marktontwikkelingen. U ontvangt een gedegen taxatierapport met internationaal geaccepteerde berekeningen. 

Accuraat, vakkundig en tijdig

 
Iedere taxateur heeft zijn eigen vastgoedspecialisme en kent de specifieke regels en voorwaarden van de sector of van het gewenste doel van de taxatie. Dat geeft veel voordeel in de doorlooptijden van de taxaties. Onze taxateurs zijn bovendien gecertificeerd en ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Natuurlijk werken zij onafhankelijk, waarbij zij de algemene trends in de vastgoedsectoren nauwgezet volgen. Dit doen ze in de context van CBRE maar zeker ook daarbuiten. Het resultaat? Heldere inzichten, betrouwbare en professionele waardebepalingen en taxaties die voldoen aan uw verwachtingen.

  • Kwalitatieve, betrouwbare rapportages met uitstekende onderbouwingen die voldoen aan de eisen van uw organisatie
  • Hoogopgeleide taxateurs met certificeringen van RICS, Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, e.a.
  • Taxaties van woon(zorg)complexen waarbij we onze kennis en inzichten gebruiken van deze specifieke markt
  • Internationaal geaccepteerde berekening(en) met toepassing van rekenmodellen als Argus Investor en Reasult TMS
  • Taxatierapporten toegesneden op het gewenste doel: jaarrekeningen, financieringen, koop- of verkooptransacties, fusies en overnames, faillissementen, fiscale kwesties, mortgage lending value
RICS Logo - Black_ (002) output-onlinepngtools (002)