Interessant voor u?

CBRE Premier Property

Hospitality centraal in Premier Properties concept.

Winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Ambitieuze renovatie waarbij kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

WTC Den Haag

Positionering van een iconisch gebouw door vastgoedmanagement.

Unieke gebouwen, unieke huurders, unieke service

 
Kantoorgebouwen van een internationale, iconische architectuur op een excellente locatie en een sterke merkpositionering trekken huurders aan die een hoog serviceniveau wensen. Premier Properties is een wereldwijd concept van CBRE dat de relatie versterkt tussen deze huurders in het topsegment en hun kantoorlocatie.

Hospitality op hoog niveau

 
Het concept omvat een breed scala aan faciliteiten en een 5-sterren service aan huurders, hun medewerkers en bezoekers. Door dit concept voelen medewerkers een grotere binding met hun werkomgeving, wat voor hun werkgever een belangrijke reden is om in het betreffende kantoor te blijven. Ook bezoekers voelen zich welkom en gewaardeerd, wat de relatie met hun gastheer, uw huurder, verstevigt. 

Tot de kern van huurdertevredenheid

 
De kracht van het concept is de naadloze afstemming van de faciliteiten op de behoeften van uw huurders. Door de uitvoering vervolgens te perfectioneren ontstaat een hoge huurdertevredenheid. CBRE plaatst een ervaren Premier Properties-manager op locatie die een zeer hechte relatie met de huurders opbouwt. Kennis van de behoeften van de huurder komt hierdoor uit eerste hand.

  • Huurdersrelatieprogramma met veel gemaksdiensten zoals een stomerij, kleermaker, pakketbezorgservice, bloemist, koffiebar, e.d.
  • Internationaal platform met gebouwen van New York tot Sydney en van Hong Kong tot Rio de Janeiro
  • Vijfsterren service, hospitality op hoog niveau
  • Jaarlijks wereldwijd huurdertevredenheidsonderzoek waaruit actiepunten en trends in huurderbehoeften worden opgemaakt
  • Iconische architectuur, toplocaties, sterke positionering en marketing
  • Netwerkcommunities voor de huurders
Unieke gebouwen, unieke huurders, unieke service. Kantoorgebouwenvan een internationale, iconische architectuur op een excellente locatie eneen sterke merkpositionering trekken huurders aan die een hoogserviceniveau wensen. Premier Properties is een wereldwijd concept vanCBRE dat de relatie versterkt tussen deze huurders in het topsegment enhun kantoorlocatie.Hospitality op hoog niveau. Het concept omvat een breed scala aanfaciliteiten en een 5-sterren service aan huurders, hun medewerkers enbezoekers. Door dit concept voelen medewerkers een grotere binding methun werkomgeving, wat voor hun werkgever een belangrijke reden is om inhet betreffende kantoor te blijven. Ook bezoekers voelen zich welkom engewaardeerd, wat de relatie met hun gastheer, uw huurder, verstevigt.   Tot de kern van huurdertevredenheid. De kracht van het concept is denaadloze afstemming van de faciliteiten op de behoeften van uw huurders.Door de uitvoering vervolgens te perfectioneren ontstaat een hogehuurdertevredenheid. CBRE plaatst een ervaren Premier Properties-manager op locatie die een zeer hechte relatie met de huurders opbouwt.Kennis van de behoeften van de huurder komt hierdoor uit eerste hand.  
Bullets
 Internationaal platform met gebouwen van New York tot Sydney en
van Hong Kong tot Rio de Janeiro. Iconische architectuur, toplocaties, sterke positionering en marketing 5-sterren service, hospitality op hoog niveau Netwerkcommunities voor de huurders Huurdersrelatieprogramma met veel gemaksdiensten zoals eenstomerij, kleermaker, pakketbezorgservice, bloemist, koffiebar, e.d. Jaarlijks wereldwijd huurdertevredenheid onderzoek waaruitactiepunten en trends in huurderbehoeften worden opgemaakt

Expertise in uw sector en actuele trends

Retail

Kantoren